"Yalan Yalanı Doğurur" Bu Söze Katılıyor musunuz?

"Yalan Yalanı Doğurur" Bu Söze Katılıyor musunuz?

• Evet

Oy: 7 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%
  • İlgilenmiyorum /Fikrim yok

• Diğer (belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    7
---> "Yalan Yalanı Doğurur" Bu Söze Katılıyor musunuz?

Kesinlikle katılıyorum. Bir konuda söylenen bir yalan, hep arkasını getirir. Yani sürekli yeni yalanlar doğar. Onun için en gerçekçi şekilde yaklaşım sergilemek, olanı olduğu gibi söylemek şarttır sonucu ne olursa olsun. Hem bu sayede gerçekçi yaklaşıldığı takdir de, haftalar aylar yıllar sonrada ben ne demiştim ki diye düşünüp daha başka bir yalan atılmamış olur. Karşıdaki de samimiyetinize güvenir.

siddetle katiliyorum.
soyledigin yalani unutunca tekrar yalan soylersin yada bir yalan soylemissen o bozulmasin diye devam ettirmek zorundasin ve bir bakmissin yalanci olmus cikmissin :)
+13 yas konusu :) yanlis anlamayin, cocuklara kotu ornek olmasin diye :)

Yalan hayatta en nefret ettiğim şey. Bilmiyorum tersime denk gelen biri için, yalan söylemesiyle beraber ne gibi bir durum gerçekleşir. İnsan neyse o olmalı en başta. Evet yalan yalanı doğurur. Bir yalan söylersin, arkası gelmek zorunda olur. Ki birde söylediği yalanı unutup, başka zaman başka şekilde anlatanlar vardır olayları. Bu gülünesi bir durum değil, üzülesi bir durumdur. Çünkü gerçekten hastalık haline gelebilir. Yalan, şeytanla ortak olmak gibidir. Herkes dürüst olabilmeyi başarabilseydi keşke..

keşke düşünce okuyabilme ozellıgımız olsaydi ne yalanlar çıkardı :) D:

Bir yalan söyledin mi, o yalanın ortaya çıkmaması için sürekli yalan söylemek zorunda kalırsın. Ayrıca her yalan kötü değildir. Ölecek birisine kalkıpta sen öleceksin diyemezsin :H

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri