yalan sevgi yasanız ne yaparsınızz !!!!

kusra bakma ama bn o cocuu gercekten coq sewmiştim her ne kadar bitti desemde içten çöktüm istemeden aklıma gelio bu sefer aglıyorum odaya falan kapanıyorum çikolatalara ve yemeklere saldırmak gelio aklıma weya alısweriş ve o olaylardan sonra dış ortama cıktıgımda sersemledim.we kimseyle cıkamaz hale geldim rekordayım cünkü 1,5 aydır kimsele cıkmadım we cıkmakta istemiyorum.o cocuu allah kahretsin diyorum

ya bişe soracagım ya siz kızlar nekadar iştahlısınız moralim bozuk alış verşl yapimm moarlim bozuk yemek yiyeyim aman 1.5 aydır kimseyle çıkamıyorum ya ben nerdeyse 1 sene olacak kimseyle çıkmıyorum çıkmak önemli degil zaten önemli olan sevmek

çok saçmalıyosunz benimle çıkarmısın (nedemek bu ) ya sevdigini söyleyip karşılık beklersin yada içine atarsın sölemessin gerektigi zaman ve gerektigi yerde sölersin çıkma su demek oluyo bi restoran yada gezmek için biyerlere gitmek bunun aşkla yada sevgiyle ne alakası var anlamadım

unut ve hayatını akısına bırak unutmaya çalış ne bilm düşünme eylennnn mesela ne dersin eylenmek iyi gelir bana belki sanada iyi gelir

intikamı aldımmm yanlızz baya kötü oldu cocuk ama müstahak yanındaki kızda sasırdı baya :D

danger derki :

bi insan gönlünün gerçek sevdiğini bulduysa saten bu olay bitmiştir herkezin yolu açık oLur kiimse kızmasın bana..

sevdiğini değil seveni sevceksin diye bi tabir vardır kesinlikle katılmıyorum gönlündeyse gidersin değilse kaLırsın..

sonuna kadar koşman gerek bazı şeyleri haketmen için koşmassan saten sen kaybedersin değer veriyosan elinden ne geliyosa

ama değmeyen biriyse en başından silip atcaksın..

başından yürümüyosa sonundanda yürümez sanal a inanmıyorum reaL herzaman öndedir sanaldan bu ne kişiliksizlik nede iradesizliktir insan gönlüne göre bulunca diğer insanları her zaman silebiliyo..

sonuç ne oLursa oLsun Gönül işleri bunlar kişilik meseleleri değil yanlış düşünüyosunuz... bayanlar.!

oLursa oLur oLmazsa oLmaz Fazla kurcalamamak gerekir.!

ozkan dediklerin dogru .. fakat sen karsidakine guveniosun diosunki tamdir bu iste .. alip icine oturtuyosun.. benimsiyosun.. basta gercek gibi gorunuyor ama yalan cikio.. ben mesala hakkaten yoruldum... ask bence cok guzel bisey surekli bi heyecan hali ama... insanlara yaklasmaya korkar oldum yasadikca biseyleri... belki aptalin onde gideniyim oyuzden dogruyu bulamiorum..

ha pismanmiyim asla istedigim icin yasadim sonucta herseyi.. ama insanlar cok acimasiz olmus ya ..... cook... birazcik ii kalpli olsalar...

açık oLmak gerek her zaman pişman oLmamak gerek çoğu zaman tüm sevgide oLcak diye birşey yoktur bence..

aşka inanmıyorum bu tür konuşmalar son derece yanlış..!

her sevgi tutsaydı kanuninin bi oğluda ben oLurdum..

eveet her sevgi her yasadigin omurluk olcak diye bisey yok ki olamayabilio ...

ama bi iliski yasiosun sonucta ona emek veriosun... bitio bi sekilde sonra aradan vakit gecio baska bi iliskide buluyosun kendini belki oda bitio.. kim ister ondan ona ondan ona... ve iste sonund guvenini kendine inancini sevgiye en onemlisi inancini yitircek hale geliosun ki zaten o durumlarda cikio o sozler 'aska inanmiorum' yok ole bisey ask var ve bigun elbet cikicak karsima

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri