Yalan haberler, Aykut Kocaman ve Roberto Carlos

Buğra1

Kayıtlı Üye
Yalan haberler, Aykut Kocaman ve Roberto Carlos
bos.gif

Türkçe öyle bir dil ki lastik gibi heryere çekebilirsiniz. Birde bunun üstüne kötü niyetli insanlar bunu yaparsa başınıza herşey gelebilir. Hele hele gazeteciler söylemediğiniz bir sözü kullanarak bambaşka bir anlam ile haber yaparsa. Tıpkı geçen günlerde bir gazetede benim ağzımdan çıkmayan kelimeler ile bir haber manşet yapıldığı gibi. Bundan yaklaşık 2 ay önce işim ile ilgili bir röportaj verdim. Her röportajdan önce olduğu gibi sohbet yaparken bir takım konuşmalar geçti. Röportaj Türk Doğal Gaz piyasası üzerine idi.

Konuşma öncesinde sorulacak sorular üzerine konuşurken muhabir “peki Fenerbahçe başkanı olma hedefiniz var mı?” diye sorunca ben de her zaman dediğim gibi “Benim en büyük hedeflerimden biri Fenerbahçe başkanı olmak ama bunun için henüz erken, öncelikle hedefim işim, önümüzdeki yıllarda zamanı geldiğinde elbetteki düşünürüm” dedim. Bunun üzerine muhabir “Gazdan kazandığınızla mı demek istiyorsunuz” sorusuna “önce iş” dedim. Buna rağmen kötü niyet ile yapılan haberin gerek iş hayatımda gerekse de Fenerbahçe camiasında bana zarar verdiğini ve bu açıklamayı kesinlikle yapmadığımı belirtmek istiyorum.

Üzerinden 2 ay geçtikten sonra, Doğal Gaz piyasında bir takım oyunlar oynanırken, Fenerbahçe bir kaç maç kötü sonuç alırken bunların yazılmasını iyi niyetle bağdaştırmak mümkün değil elbette.

Bunları yazmamın sebebi şu; Ben bazıları gibi kötü günlerde ortaya çıkanlardan değilim. Son zamanlarda başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın etrafındaki bir takım a*****lara inanmasından kaynaklanan kopukluk yaşasak da ben başkanımıza inanıyor ve destekliyorum. Her zaman da yanında olacağım.

Aykut Kocaman daha aktif olmalı

Sportif Direktörlüğe, Teknik Adam seçilmesinden sonra gelmesine rağmen, Aykut Kocaman daha aktif olmalıdır. Zira kabul etmiş olduğu görev Fenerbahçe’de “Sportif Direktörlüğün“ başarılı olması bu görevin geleceği açısından son derece önemlidir. Başarılı olmasını çok arzu ediyorum gerek kendi açısından gerek Sportif Direktörlüğün devam etmesi açısından gerekse de Fenerbahçe açısından.

Bunun için daha aktif olmalı ve sorulara muhatap olmalıdır. Periyodik zamanlarda yapacağı bilgilendirme toplantıları çok faydalı olacaktır. Roberto Carlos’un gidişi, saha dışı konularda bilgilerin Aykut Kocaman ağzından duyulması daha faydalı olurdu. Bir takım sıkıntılarını olduğunuda tahmin ediyorum ancak Aykut Kocaman tüm bunların üstesinden gelecek krediside bilgisi de vardır.

Yolun açık olsun Roberto Carlos

Türkiye`ye gelmiş geçmiş en kariyerli futbolcu oldu Roıberto Carlos oldu. Gelişi ile Türk Futbolu isminin duyurulmasının yanısıra Fenerbahçe`nin imajına pozitif katkı yaptı. Kişiliği ile futbolu ile hepimizin kalbinde vazgeçilmezler arasında yerini aldı. Buraya gelmesinde rolü olan başkanımız başta olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür ederim. Roberto Carlos`u Fenerbahçe forması ile Şükrü Saraçoğlu stadında seyretme şansına sahip olmak gerçek bir ayrıcalık oldu.

Yolun açık olsun Roberto...

Sevgiler

Metin Şen​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri