Yalan Gölgeler 1. Bölüm Değerlemesi

Yalan Gölgeler 1. BÖLÜM

• Çok İyi

Oy: 3 75.0%
  • Güzel olmuş

Oy: 0 0.0%
  • İdare Eder

Oy: 1 25.0%
  • Beğenmedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
---> Yalan Gölgeler 1. Bölüm Değerlemesi

ben çok beğendim Başak Hanım.. çok güzel olmuş.. kaleminizin her daim yazması dileği ile...

Açıkçası başta konuyu anlamakta güçlük çektim. Olayın başlama tarzı ilginç :) Başınızdan geçmiş bir olayı anlatmaya çalışmışsınız anladığım kadarıyla ama yazının başı, bana " Sıkıcı bir yazı okuyacağım galiba " hissi uyandırdı. Cisimlere çok fazla takılmışsınız. Cisim kelimesi mübalağa olmuş bayağı. Bakalım diğer bölümler nasıl olacak. İlgiyle takipte kalacağım.

Yorumlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum, sağolun :)

Rica ederiz efendim, diğer bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum. :)

ilk bölüm güzeldi paylaşımlarının devamını bekliyorum :D

tek takıldığım nokta:

"Bunlar melek olamazdı çünkü melek diye önceki âlemde tanıdıklarının kanatları vardı."

islamda bildiğim kadarıyla meleklerin kanadı yoktur. Roman yazıyorsun tabi hayal gücü yüksek olabilir fakat müslüman toplumunda yazdığın için tepki çekebilir. sadece tavsiye ;)

ilk bölüm güzeldi paylaşımlarının devamını bekliyorum :D

tek takıldığım nokta:

"Bunlar melek olamazdı çünkü melek diye önceki âlemde tanıdıklarının kanatları vardı."

islamda bildiğim kadarıyla meleklerin kanadı yoktur. Roman yazıyorsun tabi hayal gücü yüksek olabilir fakat müslüman toplumunda yazdığın için tepki çekebilir. sadece tavsiye ;)

Öncelikle çok sağol yorumun ve tavsiyen için. Doğru, Meleklerin kanatları olduğuna dair kesin bir bilgi olmayabilir, ama kanatları olduklarına dair kaynaklar da var. İlgili hadislerde geçen bir çok konu buna kanıttır. En azından kanatları olmadığına dair de bir netlik söz konusu değil ;)

Öncelikle çok sağol yorumun ve tavsiyen için. Doğru, Meleklerin kanatları olduğuna dair kesin bir bilgi olmayabilir, ama kanatları olduklarına dair kaynaklar da var. İlgili hadislerde geçen bir çok konu buna kanıttır. En azından kanatları olmadığına dair de bir netlik söz konusu değil ;)

kanatları olduğuna dair kaynaklar benim bildiğim incil . hadislerinde peygamber (s.a.v) öldüğünden sonra yahudi ve hristiyanlıkdan müslüman olan kişilerin kendi istedikleri doğrultusunda hadis yazdıklarıda gerçek. hadislere bakarken bence dikktli kişilerin hadislerini seçmelisin ;) nese konu sapmasın 2. bölümü bekliyoruz :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri