Yalan Dünya'ya Avrupa Yakası'ndan transfer!

Deniz kızı

Bayan Üye
yalan-dunya-humeyra_343.jpg

Kanal D'nin sevilen komedi dizisi 'Yalan Dünya'da Hümeyra sürprizi!

Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı 'Avrupa Yakası' dizisinde de 'İffet' karakteriyle rol alan usta oyuncu Hümeyra Akbay yeni sezonda Yalan Dünya kadrosuna dahil olabilir.

Yeni sezona bomba sürprizler!

Gülse Birsel imzalı Yalan Dünya dizisi önümüzdeki sezona bomba gibi isimlerle hazırlanıyor..

Hümeyra geliyor!

Milliyet'in televizyon yazarı Ali Eyüboğlu'nun köşesine taşıdığı kulise göre Kanal D'nin popüler komedi dizisi Yalan Dünya'ya önemli bir isim dahil oldu.

İşte o yazıdan satır başları:

‘Yalan Dünya’da Hümeyra sürprizi

Senarist ve oyuncu Gülse Birsel’le oyuncu Hümeyra’nın yolu bir kez daha kesişecek...

Gülse Birsel’in senaryosunu yazıp, oynadığı ‘Avrupa Yakası’nda “İffet Sütçüoğlu”nu canlandıran Hümeyra Akbay, yeni yayın döneminde yine Gülse Birsel’in yazdığı ‘Yalan Dünya’nın oyuncu kadrosuna katılacak.

Bu bilgiyi bana Hümeyra’yla iş görüşmesi yapan bir televizyoncu verdi:

“Hümeyra, artık ‘Yalan Dünya’da ama diziye nasıl bir karakter olarak dahil olacak bilmiyorum.”

Hem bilgiyi doğrulatmak, hem de Hümeyra’nın kimin nesi olarak ‘Yalan Dünya’ya katılacağını öğrenmek için Gülse Birsel’i aradım.

Diziyle ilgili ‘teyit edilmemiş’ haberler medyada yer aldıkça, ''Telefon açıp sorsalar gerçeği öğrenir, yalan yanlış şeyler yazmazlardı'' diyerek medyaya sitem eden Gülse Birsel’in söylediği şu:

“Henüz kesinleşen bir şey yok. Yeni yayın döneminde bir takım değişiklikler olacak dizide, o zaman hep birlikte açıklayacağız onları.”

Adres yine aynı

Başrollerinde Gülse Birsel, Beyazıt Öztürk, Altan Erkekli, Hasibe Eren, Olgun Şimşek gibi oyuncuların yer aldığı Yalan Dünya sürprizlerle dolu yeni sezonuyla yine Kanal D ekranlarında takipçileriyle buluşacak.

Diziler.com

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri