Yalan Dünya dizisinde espri iyi ama yankıları bulanık..

ParadokS

Kayıtlı Üye
Milliyet gazetesinden Sina Koloğlu, Cadde ekindeki köşesinde Yalan Dünya dizisinin son bölümündeki "çamaşır suyu" esprisine dikkat çekti:

Yalan Dünya'da Servet'in dizinin son bölümlerindeki çamaşır suyuyla kafa bulması tartışmalara neden oldu! "Efendim hangimizin annesi, anneannesi ya da bir ahbabı çamaşır suyu koklayarak sarhoş olmuşmuş?" sorusu Haber 7 sitesinde Serdem Çoşkun'un köşesinde yer almış. Bunun "genel bir kanı" olduğu konusunda tespitim var. Yani bir kısım izleyicinin böyle sorular sorduğuna inanıyorum. Çoşkun; "Kaç kişinin aklına olmayacak şeyi soktular" diye devam etmiş yazısında. Yani "Dur, bir de ben koklayayım bakalım ne olaçak?" diye meraklı evhanımları. Bu maalesef olabilir! Televizyonla bu kadar içli dışlı ve samimi bir ilişki içindeki izleyici profili için, kaçınılmaz bir durumdur. Polat'tan "reis" olursan, "çamaşır suyundan" Servet de olabilirsin. Peki gülüp geçmesini bilmez miyiz? Yok, gülmenin bile içinde bir sıkıntı var mı yok mu, onu ararız. Haaa, iyi espri mi? Orası tartışılır.​

---> Yalan Dünya dizisinde espri iyi ama yankıları bulanık..

amaan insanlarda tv de her söylenen şeylere inanıp her gördüğü şeyi denemesinler) bu kadar tv ile iç içe olan insanlar eminim çamaşır suyunu koklayıp kendi durumlarına bakmışlardır, acaba kafa yapıyo mu diye...ben bu diziyi begendim ve izleyip gülüyorum sadece bu kadar) hiç aklıma camaşır suyunu koklamak gelmemişti )

Haber7 yi kim takar. Çok güzel dizi.

Tamamen saçmalık.
Dizi de izledi diye çamaşır suyu koklamayı deneyecek olan saf varsa yapsın yok olsun bi zahmet. :pp

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri