Yagmurlu bir istanbul sabahyıdı

HATTAB

Kayıtlı Üye
Hiç uyumadım dün gece ama hiç... alıştım artık ayda bi kere olur bu...
gergin yada kafaya bişeyleri takınca oluyo bu...
yagmur sanırım geceden başlamıstı ama hayatımızı kolaylaştıran "teknoloji"(tenolji dediysek ev titanyumdan sanmayın pimapenleri kastettim..) o herderde deva yagmur sesini dumamı engellemişti...yagmur delisi bi adam olarak bi anda kendimi uzerimi giyinirken buldum erkenden düştüm yola karaverdim binmeyecektim minibuse...kapşonlu siyah kocaman bi yagmurlugum var yamurdamlaları kapsonuma çarptıkça patır patır sesçıkarıyorlar... (sanırım ensevdigim kısım bu sesler)
"ve zannedersem hafif karanlıkla birlikte uzaktan bi tinerci imajındayım"

önden yüzüme çarpan yagmurdamlaları sanki kapaşonuma çarpıpduşen arkadaşlarının intikamını alır gibi intihar dalışı yapıyolar yuzume.. her çarpişlarında. gecenın agırlıgı biraz daha kalkıyo uzerimden ve her vuruslarıda yuzume sanki bi sıkıntıyı alıp göturuyolar benden...çozemedigim bi meseleye çozum buluyolar... inatla kaldırıyorum kafamı yukarı...rahmet oluyor yagmur kafamdaki her bir soru işaretine... beyin çeperlerimi temizliyorum adeta... 12 saattir uyumus gibi dinç hissediyorum kendimi...

hava iyiden iyie aydınlandıgında.. bugulu bir pastene camının arkasından kaldırımda akan ve suyla karışan insan selini izliyorum çayımı yudumlarken...

11-18-2008

Son düzenleme:
teşekur ederim arkadaşlar bide su kelime hatalarımm olmsa... sanırım zihnimiz parmaklarımızdan çok daha hızlı ve düzenli işliyo parmaklarım zihnime yetişemetince bazı cumlelerde yazım hataları buluyorum mumkunderece duzetiyorum sonra.. yorumlarınız için ve yazımı paylaştıgınız için teşekurler...(bunuda hızlı yazdım kesin hatalar vardır...:))

kitap okumayı seviyorsunuz gibi hissediyorum :)

bende yağmurda yürürken,Allahın bereketi bu diye mutlu mutlu gezinip,ıslanmaya bayılırdım...

fakat,kapandıktan sonra pek bişi anlamıyorum yağmurda ıslanmaktan artık...eskisi gibi zevkli olmuyor... ilerde bir gün kendi evim olursa inşAllah,kocaman bahçeli ve yüksek bahçe duvarları olan bir evim olsun isterim...yağmurda rahat rahat dolaşıp,iliklerime kadar ıslanabilmek için (:)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri