Yağları yakmanın en doğal yolu

ParadokS

Kayıtlı Üye
Bazı gıdalar sağlıklı beslenmede ve kilo kontrolünde önemli rol oynuyor. Peki, zayıflamaya karar verdikten sonra mutfağınızdan eksik etmemeniz gereken besinleri biliyor musunuz? Merak edilen bu sorunun cevabını veren uzmanlar, yağ yaktıran ve uzun süre tok tutan gıdaları sıralıyor...

FAZLALIKLARA VEDA

Yeşil Çay: Düzenli olarak yeşil çay içenler, içmeyenlere göre yüzde 45 daha yavaş kilo alıyor. Yeşil çay yağ yakımını ve kilo almayı belirgin bir biçimde yavaşlatıyor. İşte bu yüzden her gün en az 1 fincan yeşil çay tüketilmeli.

Kırmızı biber: Acı kırmızı biberin içindeki capsaicin maddesi metabolizmayı hızlandırıyor, vücut ısısını yükselterek enerji harcamaya neden oluyor.

Kivi: C vitamininin yağ yıkım metabolizmasını hızlandırdığı bilimsel araştırmalarla kanıtlandı. Kivi de C vitamin bakımından en zengin gıda. 100 gram kivide 400 miligrama kadar C vitamin bulunuyor.

Yağsız yoğurt: Günde 3 öğün yenen yağsız yoğurt, vücudun hızlı bir şekilde yağ yakmasına yardımcı olur. İçeriğindeki kalsiyum ve protein sayesinde özellikle bel ve göbek yağlarını eritir.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst