Yabancı film izlerken hangisi tercihinizdir??
FairytaleG.Bad Bayan Üye 8 Eyl 2009 #2 ---> Yabancı film izlerken hangisi tercihinizdir?? türkçe alt yazı
nones Bayan Üye 8 Eyl 2009 #3 ---> Yabancı film izlerken hangisi tercihinizdir?? ingilizce oldugu sürece dublaj yada alt yazıya ihtiyacım yok ama alt yazı tericihim
---> Yabancı film izlerken hangisi tercihinizdir?? ingilizce oldugu sürece dublaj yada alt yazıya ihtiyacım yok ama alt yazı tericihim
Fearless_TR Kayıtlı Üye 8 Eyl 2009 #4 ---> Yabancı film izlerken hangisi tercihinizdir?? Altyazılı asla izleyemem türkçe dublaj şart !
Miss_Fener Bayan Üye 1 Eki 2009 #6 ---> Yabancı film izlerken hangisi tercihinizdir?? Alt yazılının keyfi bir başka. Çizgi filmler hariç.
---> Yabancı film izlerken hangisi tercihinizdir?? Alt yazılının keyfi bir başka. Çizgi filmler hariç.
buket46 Bayan Üye 1 Eki 2009 #7 ---> Yabancı film izlerken hangisi tercihinizdir?? mümkünse dublaj olsun hahaha
_zeynep_ Bayan Üye 1 Eki 2009 #10 ---> Yabancı film izlerken hangisi tercihinizdir?? Tabiki altyazılıı. Gerçek olan şeyler herzaman mükemmeldir. Onların da sesleri gerçek
---> Yabancı film izlerken hangisi tercihinizdir?? Tabiki altyazılıı. Gerçek olan şeyler herzaman mükemmeldir. Onların da sesleri gerçek
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 7 Eki 2009 #11 ---> Yabancı film izlerken hangisi tercihinizdir?? Türkçe Dublajlı Film
Özgürlüğüm Bayan Üye 7 Eki 2009 #12 ---> Yabancı film izlerken hangisi tercihinizdir?? Türkçe dubLajLı fiLm..
B.Anaç Kayıtlı Üye 7 Eki 2009 #13 ---> Yabancı film izlerken hangisi tercihinizdir?? Her zaman alt yazılı izlerim İngilizce'min gelişimine büyük katkısı oldu / oluyor
---> Yabancı film izlerken hangisi tercihinizdir?? Her zaman alt yazılı izlerim İngilizce'min gelişimine büyük katkısı oldu / oluyor
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 1 Ara 2009 #16 ---> Yabancı film izlerken hangisi tercihinizdir?? alt yazıyı okurken filmi kacırıyorum :s dublajlı olsun mumkunse
---> Yabancı film izlerken hangisi tercihinizdir?? alt yazıyı okurken filmi kacırıyorum :s dublajlı olsun mumkunse
REiSS Kayıtlı Üye 21 Kas 2010 #17 ---> Yabancı film izlerken hangisi tercihinizdir?? Türkçe Dublajlı Film
okeanos Banned 4 Ara 2010 #19 ---> Yabancı film izlerken hangisi tercihinizdir?? alt yazılı dedim ama orjinal izlerim genelde