yaaa acaba siliniyo.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İnciBaran

Bayan Üye
düşler forum adminleri...
kaç günde konu açmada sorunlar yaşıyorum.
1-kişisel sayafanızda tam 5 defa konu açtım ama malesef sayafanızda yayınlamadı...forum kuralarını bildigim için yanışda bulunmadım..konu açmayı üst üste yapınca acaba diyorum benim dikkatimden kaçtı sizin dikkatini çekip silmiş olabilirmisiniz...yanlış anlamayın hesab sormak degil amacım,sadece neden kişisel sayafada konu açamadıgımdır...
2-üye resimlerim yayılanılamak istedim..web sayafası meşgul diyen bir mesaj karşıma çıktı..ben tekrar yaptıkça aynı mesaj sinyalini veriyor...bu durum acaba neden kaynaklanıyor..
3-manzara,bebek,dini paylaşımlar,videolar,el emegimden yaptıgım örnekler...resim paylaşımlarını bütürlü sayafanıza yükleyemiyorum..bir çok kez konu açma kuralarını okumama ragmen..
4-sonuççç...bu yaşadıgım sorunlar benden mi...kaynaklanıyor...eger kaynaklanıyorsa neler yapmam gerekir..
Okuma zahmetinde bulundugunuz için teşekkür ederim..bilgilendirirseniz sevinirim..selametle kalınız...

---> yaaa acaba siliniyo.......

tarayıcı mı...ya yeyenim resim ve foto vdeo yüklememe yardımcı oluyordu...aona sormam lazım ama evde degil...acaba hangi tarayıcıyı kullammamız lazım..kusura bakmayın bilgisar sisteim acemisiyim...selametle..bilgilendirmenizi bekleyecegim..

Merhaba.

Aşşağıdaki Sayfaya Girerek

http://www.ressim.net/

Gözattan Siteye Yüklemek İstediğiniz Resmi Seçip Tamam Dedikten Sonra

" Hemen yükle " Tıklatarak Resmi Yükleyebilirsiniz.

Sonra Size Site Linkler Verecektir

" Forum Code " Olanı Kopyalicaksınız

Ve Konuyu Nereye Acacaksanız Oraya Yapıştıracaksınız..

bilgilendirdiniz için teşekkürler...mutlaka uygulayacagım..çok teşekkür ederim...selametle kalınız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri