Ya Bıçaklanan Kardeşimiz?

Gülümse.

Bayan Üye
Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak Süper Final son maçı öncesi,Zincirlikuyu Metrobüs Durağı'nda Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar birbirine girdi. Çıkan kavgada Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun oğlu Batu Mosturoğlu da saldırıya uğradı.

BIÇAKLANMADIM

Cihan Haber ajansı bıçaklanan
3 kişiden birinin Fenerbahçeli yönetici
Şekip Mosturoğlu'nun oğlu olduğunu
duyurmuştu ki Mosturoğlu'ndan
açıklama geldi.

Batu Mosturoğlu ise saldırının olduğu
grubun içinde bulunduğunu ancak
"bıçaklanmadığını" söyledi.

Batu Mosturoğlu twitterdaki
hesabından "BIÇAKLANMADIM" diye
mesaj geçti.

Zincirlikuyu Metrobüs Durağı'nda Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar birbirine girdi. Çıkan kavgada Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun oğlu Batu Mosturoğlu da saldırıya uğradı.

12 YAŞINDAKİ ÇOCUK BIÇAKLANDI

Metrobüsle Anadolu yakasına gitmeye çalışan 12 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı Doğukan İşcan isimli çocuk da bazı Galatasaraylı taraftarların saldırısına uğradı. İşcan bir taraftarın savurduğu bıçak darbesiyle yaralandı.

Batu Mosturoğlu ve Doğukan İşcan ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Batu Mosturoğlu twitter hesabından yaptığı açıklamada saldırıya uğradığını ama bıçakla yaralama olayı olmadığını duyurdu.

12 yaşındaki Doğukan İşcan'in ise bıçakla yaralandığı ve tedavisi yapılan küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Saldırıda yaralanan üçüncü kişi ise Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Burada tedavi altına alınan taraftarın da hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Polis, failleri yakalamaya yönelik çalışma başlattı.

Çocuk katilisin Galatasaray'a tepki yağıyor

12 yaşındaki bir Fenerbahçeli taraftarın bıçaklanması twitteri salladı.

Derbi öncesi gelen kanlı haberler twitterda günün olayı oldu. Sosyal medyada #CocukKatilisinGalatasaray başlıklı tag açıldı. İlginç olan ise bu tag'a Fenerliler dahil çok sayıda kişinin itirazıydı.

Mecdiyeköy'de 12 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı Doğukan İşcan ile Batu Mosturoğlu'nun bıçaklanması twiterı salladı.

ZİRVEYE OTURDU

Bazı kişiler tarafından #CocukKatilisinGalatasaray başlıklı bir tag açıldı. Kısa sürede top listesinde zirveye oturan başlığa çok sayıda yorum geldi. Asıl ilginç olan ise bir küçük çocuğun bıçaklanması kadar bu olayın tüm Galatasaraylılara mal edilmesine Fenerliler de dahil herkesin tepki göstermesi oldu.

BAŞLIĞA TEPKİ YAĞDI

Çok sayıda kişi #CocukKatilisinGalatasaray başlığına tepki gösterdi. Mesajlar, bir kaç kendini bilmezin yaptığı bu çirkinliğin Galatasaray başlığı altında sunulmasına oldu. Fenerbahçeli olduğunu belirten çok sayıda taraftar da açılan başlığa tepki gösterdi. Sosyal medyadaki bu sağduyulu yaklaşım başlığı açanlara kapak oldu.

---> Ya Bıçaklanan Kardeşimiz? Başımız Sağ Olsun.

Biri başlıktan başımız sağ olsunu silebilir mi acaba silmeyi unutmuşum da ben.
[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]
[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION]
[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]
[MENTION=25066][M]anya[X][/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]

Son düzenleme:
---> Ya Bıçaklanan Kardeşimiz?

İyice futbolun tadını kaçırdılar artık. İnsanlıktan çıkmış bunlar.

Seni de öldürelim o zaman eversek baba olursun. Ama çocuğun nasil bir insan olur ondan supheliyim.

İyi bir insan ya da kötü bir insan olur.
Nasıl bir insan olur ondan şüpheliyim, diye bir cümle olmaz. Ancak tahmin edemiyorum diyebilirdin, böyle anlamsız oluyor...
Düşündüklerini ifade etmekte zorlanıyor gibisin, en azından yazısal olarak.

Öldürülebilirim tabii, sen bana iletişim adreslerini ver. Çocuk yaparsam ona söylerim, seni bulur ileride. Bi bakarsın nasıl bir insan olduğuna.

Forum ortaminda olduğumuz için kendimi ifade etmekte zorlaniyor olabilirim haklisin. Ya da sen senin anlayabilecegin seyler söylemediğim için anlamakta zorlanıyor olabilirsin. Çocuğun kötü biri olabilir,duygusuz biri,vurdum duymaz biri olabilir. Iki secenek yok yani bunlar ayni seyler degil. Bir insan hem cok iyi hemde cok duygusuz olabilir. Beddua etmek hoş bir sey degil ama ikinci paragrafina karsilik aklimdan geçirmedim degil. Üzüldüğüm tek sey senin yetiştirdiğin çocukta bu ulkede yasayacak. Yazık.

Bıçaklayan da suç var da acaba bıçaklanan da hiç mi suç yok ? kim bilir o anda nasıl tahrik edici bir söz bir cümle kuruldu..

Yapılanı savunmuyorum ama bu durum futbolla alakalı değil 1 kişinin holiganlığıda tüm camiaya maal edilmemeli...

Eğer Bir Olay Varsa Mutlaka Onu Tetikleyen bir Ön Durum da Olmuştur Diyorum..

Geçmiş Olsun

Yapılanı savunmuyorum ama bu durum futbolla alakalı değil 1 kişinin holiganlığıda tüm camiaya maal edilmemeli...

1 kişinin yaptığı tüm camiaya maal edilemez tabii. ama 1 kişinin suçu kesinleşmeden bize neleri maal ettiniz hatırlatalım bi:) neyse.

Galatasaray kadar çirkef bir camia yoktur. Şampiyon olsalar dert olmasalar ayrı bir dert. Ha bugün altaylılar, galatasaraylıları dövdü gözümüzün önünde. Çok üzüldük ama engel olamadık xD

Ulan hepiniz polis sempatizanı kesildiniz
Bilmiş bilmiş konuşanlar şu videoyu izlesin kapak niteliğinde olmuş

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri