...:::: y A R D I m...e D E R M İ S İ N İ Z ::::...

My-Discovery

Kayıtlı Üye
ARKADAŞLAR YENİ Bİ GİTAR ALDIM VE ÇALMASINI BİLMİYORUM ve KURSA GİDİCEK HİÇ BOŞ VAKTİM YOK:( ACABA EVDE KENDİM ÖGRENEBİLİRMİYİM profosyonel bi şekilde olmasada bi kaç parça şimdilik..:2:
yardımlarınızı pekliyorum...

Ekli dosyalar

• Çocuk 14.jpg
    Çocuk 14.jpg
    75.1 KB · Görüntüleme: 1
Konu Sorularınız isteklerniz ve düşünceleriniz bölümüne taşınmıştır edit By xCrueLx

hmm arkadasım internette dolaşırsan faydalı şeyler bulabilirsin notalarını öğrenmekle başla ilk önce alıştırmalar yap.. nette istediğin kadar bilgi var yetmez diyosan bi kitap al...

ama önce pratik yapman lazım elin gitarı iyice alışmalı, notaları tanımalısınn ve zaman ayırmalısınn...;)

hmm arkadasım internette dolaşırsan faydalı şeyler bulabilirsin notalarını öğrenmekle başla ilk önce alıştırmalar yap.. nette istediğin kadar bilgi var yetmez diyosan bi kitap al...

ama önce pratik yapman lazım elin gitarı iyice alışmalı, notaları tanımalısınn ve zaman ayırmalısınn...;)

ÇOK OLMUYORSAM EGER ARKADAŞLAR BANA LİNK VEREBİLİRMİSİNİZ.:(:29:

Kardes Gitar öyLe Herkesin yapabiLecegi bişe deiL yavaş yavaş alışırsın notaları öğrenirsin sora eğitim oLmasa bile bişeler öğrenirsin ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri