X'e MektupLar

GurkanALkan

Kayıtlı Üye
Farzedin ki o bunu okuyacak ya da okumayacak..
SevgiLiniz, eşiniz, dostunuz, amcanız, haLanız,teyzeniz, manav, bakkaL, kasap ..

Burdan onLara birer mektup yazabiLirsiniz.. Kim oLduğunu beLirterek ya da beLirtmeyerek..
da
Buyrun X'e mektupLar ..

---> X'e MektupLar

Kimdin sen nasil bukadar rahat dolasabiliyorsun hayatimda?kim verdi sana bu izni ..Sevdigim adammiydin sorgusuz sualsizce guvendigim ? o senmiydin .degiLdin sen bu terimlerin ne demek oldugunu benim icin ne degerde oldugu bilmiyorsunki..Senin tek yapabildigin vazgecisler ..kaybedisler ..umursamayislar..Sana gore Bir sen hep "sen"sin ama sana gore .Bukadar kolay silme..bukdar basit kalp kirrma ve bukdr kolay yalandan yere sevme... Benden Hayal kirikliGima..

---> X'e MektupLar

cnm x'im

seni yıllardır aradım bulamadm denedim çabaladm ama olmadı işte. Y'le X'in değerini bulucam diye kendimi yedim bitirdim.Seni bakkal defteri gibi olan matematiq defterimde aradım hep bitaraflara kaçtın saklandın artıq gel X.seni istiyorm cnm.sen gelirsen matematiqten sözlü notuma 90-100 arası gelme ihtimali % 100 GEL artıq ..X..

---> X'e MektupLar

Beşiktaşımmmmm;
Bu Hayattaki En Çok Güvendiğim Beni Ben Yapan Yegane Ve Tek Varlığımsın.Her Yeni Günümün Mutluluğu Her Acımda Yine Sen Varsın.Bütün Yollarımın Sana Çıktığı Kaybolduğum Dediğim Yamaclarda Tam Düştüm Dediğim Anda Elimden Tutanımsın.Sevdanı Korkusuzca Yasayabildiğim Beni Bırakıp Gitmeyeceğine İnandığım İlk ve Gerçek Aşkımsın.Beyazı Duyduğumda Siyah Diye Haykırmak İstediğim Her Cümleme İsmini Yazmak İstediğim Bu Dünyada Senden Büyük Bildiğim Tek Şey Sana Olan Sevgi Ve Özlemimdir Bilesin.Uzaklardan Gelemeyenin Ama Delice Seveninim.Dudaklarımdan Düşmeyen İsminle Aklımdan Çıkmayan Renklerinle Gelecekse Dertlerin Senden Gelmesini İstediğim Dısardan Bakıldığında Boş Birşeymiş Gibi Görünen Ama Bizdeki Seni Bilmeyenlerin Anlayamadığı Sevgilim Olsa Bile Tek Aşk Beşiktaş Diye Haykırabildiğim Karsılıksız Karasevdamsın.

Bu Gece Bir kez Daha Anlıyorum ki senden baskası yalan.Özür diliyorum öteki aldanmış sevdaları yaşadığım için.Özür diliyorum seni yaşarken baskasına gönül verdiğim için.Özür diliyorum senden baskasıyla yapabileceğim düşüncesine girdiğim için.Sığınacak Tek YuvamTutunacak Tek Dalım Beni Sevindirecek Tek Mutluluğum Ağlatacak tek acım sen oL Beşiktaşım.

Silindiği Gibi Geride Getiririz :)

---> X'e MektupLar

Canıım ,
Yakışıklım benim xD Tutuldum birden öylece sana .
Bırakamaz oldum . Tuttum sımsıkıca seni yakandan .
2 elim yakanda yani bil bunu xD

---> X'e MektupLar

Aşk hıh Aşk ya Sen bilemezsin güzeLim şu aşkı !

nasıl bi duygu olduğunu , nasıl adamın içini deldiğini , nasıl ağlattığını Bilemezsin sen.

hergün,hersaat,hersanie,her yemek yediğimde seni düşündüğüm o günleri bilemzsin sen.

ahh aşk ahh neredesin be...
.

olmadı idare edin :D

---> X'e MektupLar

Aşk hıh Aşk ya Sen bilemezsin güzeLim şu aşkı !

nasıl bi duygu olduğunu , nasıl adamın içini deldiğini , nasıl ağlattığını Bilemezsin sen.

hergün,hersaat,hersanie,her yemek yediğimde seni düşündüğüm o günleri bilemzsin sen.

ahh aşk ahh neredesin be...
.

olmadı idare edin :D
Ruhsuz Herif Bir İki Cümle Alsaydın Bari Benim Mekuptan xD

Beşiktaşımmmmm;
Bu Hayattaki En Çok Güvendiğim Beni Ben Yapan Yegane Ve Tek Varlığımsın.Her Yeni Günümün Mutluluğu Her Acımda Yine Sen Varsın.Bütün Yollarımın Sana Çıktığı Kaybolduğum Dediğim Yamaclarda Tam Düştüm Dediğim Anda Elimden Tutanımsın.Sevdanı Korkusuzca Yasayabildiğim Beni Bırakıp Gitmeyeceğine İnandığım İlk ve Gerçek Aşkımsın.Beyazı Duyduğumda Siyah Diye Haykırmak İstediğim Her Cümleme İsmini Yazmak İstediğim Bu Dünyada Senden Büyük Bildiğim Tek Şey Sana Olan Sevgi Ve Özlemimdir Bilesin.Uzaklardan Gelemeyenin Ama Delice Seveninim.Dudaklarımdan Düşmeyen İsminle Aklımdan Çıkmayan Renklerinle Gelecekse Dertlerin Senden Gelmesini İstediğim Dısardan Bakıldığında Boş Birşeymiş Gibi Görünen Ama Bizdeki Seni Bilmeyenlerin Anlayamadığı Sevgilim Olsa Bile Tek Aşk Beşiktaş Diye Haykırabildiğim Karsılıksız Karasevdamsın.

Bu Gece Bir kez Daha Anlıyorum ki senden baskası yalan.Özür diliyorum öteki aldanmış sevdaları yaşadığım için.Özür diliyorum seni yaşarken baskasına gönül verdiğim için.Özür diliyorum senden baskasıyla yapabileceğim düşüncesine girdiğim için.Sığınacak Tek YuvamTutunacak Tek Dalım Beni Sevindirecek Tek Mutluluğum Ağlatacak tek acım sen oL Beşiktaşım.

Okuda Azıcık ilham Gelsin hahaha

---> X'e MektupLar

Ruhsuz Herif Bir İki Cümle Alsaydın Bari Benim Mekuptan xD

Beşiktaşımmmmm;

Okuda Azıcık ilham Gelsin hahaha

aLay geçmek yok demişten Laa xD

Tmm anladık snnki güzeL aaaa hahaha

---> X'e MektupLar

X'e ;

Bu gece uyuyamadım yine düşündüm aklıma sen geldin hayalinle
Bir yazı yazıcaktım sanaseni anlatıcaktı beni anlatıcaktı bizi anlatıcaktı.
Birazda sert olucaktı ha...
Kırıcaktı kalbini..Ağlatacaktı seni...

İşin kötüsüde neye ağladığını anlayamacaktın.
Ne olucaktı seni ağlatan?
Geçmişte yaşadıklarımız mı?
Gelecekte yaşayamayacaklarımız mı?
Nedeniniçininasılı önemli değildi...Öyle yada böyle sen ağlayacaktın.
Bir zamanlar bana gülmüş o gözlerden yaşlar akıcaktı.

Hayır bunu yapamazdım..
O yüzden yazmıyorum işte bu yazıyı.
Eğer yazsaydımyazabilseydimson paragrafım bile hazırdı...Yazının bitişine doğru
hıncımı çıkarmak için tekrar tekrar saldırıcaktım kalem ucuyla üstüne...
Sana sorular sorucaktımcevabını hiçbir zaman alamayacağım sorular...
"Sen hiç böyle sevdin mi?" diyecektim.Kalbsizlikle suçlayacaktım seni.
"Sen birine yazı yazdın mı?" diye sorucaktım.Vefasızlıkla suçlayacaktım seni.
Bunlada yetinmeyecektimkendim sorduğum sorulara kendim cevaplar vericektim...

"Sen gecenin birinde birine birşeyler yazıcak biri değildin" diyecektim sana.
Kelime oyunları yapıcaktımdaha sert yazıp seni kırmamak için.
Ama olmadıyazamadım işte bu yazıyı..Eğer yazsaydımyazabilseydimson cümlem iyi dileklerle
bitmeyecekti...
"İnşallah başka biriyle mutlu olursun" demicektim yazıda.

Senin adına hayattan garantiler istemeyecektim...
Yanlış anlama bu kısım senle alakalı değilbenle ilgili.
Hayattan ölüm dışında hiçbir garantiyi istemiyorum artıkhoş istesemde hayat vermiyor zaten...

Şimdi nasılmıyım? yeryüzünde biten her aşk için ağlayan melekler şimdi benim için ağlıyor...

---> X'e MektupLar

X'e ;
Gerçekten inanıp sevseydin beni
Böyle sabahları bekler miydim hiç
Çoktan yanımda olurdun çoktan
Gece üç beş nöbetlerine dikmezdin beni
Sensiz kaldığım ilk günden beri
İçimde bir umut vuslata dair
Akşamları imzaladım gözyaşlarımla
Seni aramıyor seni sormuyorsam
Bu senden vazgeçtim demek değildir.
Bir daha böyle sevecek olsam bir kalemde silerdim seni.

---> X'e MektupLar

efsun,

bir daha günlüğümü alır ve sayfalarını yersen seni hayvan barınağına gönderirim...

sahibin
(canım keçime)

:D :D :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri