x mi y mi????

Elassar

Banned
x:bu kız sınıftan ve ilde hep ilk 10 a giren. basarili bir kız. sarı saclı , mavi gözlü
cok gusel ve calıskan olduguna bakmayın her ne kadar ``inek`` olsada yeri gelince cok cılgın oluyo

y:bu kız da basarılı ama x kadar basarılı degil ama bu kız daha sık daha gusel ela gözlü sari sacli ve daha cılgın ama dersleri eh ii diyim ilk 100 e kesin girio

hangisini tercih edeyim karar veremedim ?????

aşk çalışkanlığa zekiliğe güzeLLiğe fiziğe şekle hükme gerek duymayı gerektirmez 2 kişi arasındaysan kimseye danışmadan 1 gününü kendine ayırıp en güzeL olan tercihi yapmak gerekir üzülsende sonunda mutluluk olduğuna inanıyosan buna değer yap bunu pişman olmassın;)..

hata yapma 2 kişi değil tek kişi ...

Saygılar.!

bak eğer sen başarılıysan x'i seç ama çok başaralı değilsen y'yi seç neden?çünkü x'i seçersen(x'kadar başarılı değilsen)onun yanında küçük duruma düşersin ama y'yi seçersen başarısız olsan bile seni etkilemez ama güzellik konusuna bakıyosan x ama bence y'yi seç...hadi eyvallah!..

bencede ama benim yorumumuda bi dikkate al istersenhahaha

iyide canım aşk gurur gerektirmemesi lazım :|

senin tarafından düşünürsek bence kendi x gibiyse y ile birlikte olmalı

y gibiyse x ile birlikte oLmalı

bu şekilde yaparsa bence daha mutlu olur çünkü 2 türlüde biraz çabalıcak....:)

yanlışmıyım ^^

iyide canım aşk gurur gerektirmemesi lazım :|

senin tarafından düşünürsek bence kendi x gibiyse y ile birlikte olmalı

y gibiyse x ile birlikte oLmalı

bu şekilde yaparsa bence daha mutlu olur çünkü 2 türlüde biraz çabalıcak....:)

yanlışmıyım ^^

haklısın aman ne bilim cnm ölesine dedim ama şuda var o çocuk başarılı değilse xde başarılı o yüksek not alcak oda düşük gülmezmi herkes hee??

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri