Wordpress Hızlı İndexlenme Eklentisi | Wp Sitenize Google İlacı

gkhnn

Kayıtlı Üye
Hızlı indexlenme nedir ?
Hızlı indexlenme sitemizde açtığımız konuların google tarafından daha çabuk indexlenmesidir. Yani bir konu açtığınızda google o konuyu hemen görmez fakat bu eklenti sayesinde google’ın görme hızını arttırabiliriz. Kendi sitem yani mtfk.net’te kullandığım bir eklentidir ve düzgün bir şekilde çalışmaktadır.
Kurulum konunun devamında bulunmaktadır. Lütfen konunun devamını görüntüleyiniz.

Hızlı İndexlenme Eklentisi Kurulumu
1.adım
Öncelikle Eklentiyi İndirin Eklentiyi İndirmek için TIKLAYIN
2.adım
İndirdiğiniz dosyaları zipten çıkartın ve sitenizin wp-content/plugins adresine Atın .
3.adım
Anadizindeki wp-config.php’yi açın ve alttaki kodu ekleyerek komutu çağırın.

Kod:
define( ‘WP_CACHE’, true );

4.adım
wp-content klasörüne CHMOD ayarı olarak 777 Yapın . [Klasöre sağ tıklayın ve CHMOD izinleri 777 yapın)
5.adım
wp-content klasöründe cache isimli bir klasör oluşturun ve CHMOD ayarlarını 777 ‘ye atayın .
6.adım
Bu klasör içinde bir .htaccess dosyası oluşturun ve alttaki kodları içine ekleyin.
Kodlar :
# BEGIN supercache
<IfModule mod_mime.c>
AddEncoding gzip .gz
AddType text/html .gz
</IfModule>
<IfModule mod_deflate.c>
SetEnvIfNoCase Request_URI .gz$ no-gzip
</IfModule>
<IfModule mod_headers.c>
Header set Cache-Control ‘max-age=300, must-revalidate’
</IfModule>
<IfModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresByType text/html A300
</IfModule>
# END supercache

7.adım
WordPress Admin Paneline giriş yapın ve eklentiler bölümünden SuperCache’yi etkinleştirin.
8.adım
eklentiyi aktifleştirdikten sonra 777 değeri atadığımız wp-content klasörüne 755 değerini atayarak eski değerlerine getirin

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri