Winx Şarkısına Kıro Remix:D

karakedi

Bayan Üye
bizim eve bi kız arkadaşım gelmişti benim odam acayip bi şekilde dağınıktı.arkadaşım da "beraber toplayalım" dedi.beraber toplamaya başladık.ben de bi anda winx şarkısını kıro bi şekilde sölemeye başladımhahahasözde winx şarkısıyla dalga geçiyorum ama rezil olan benim asılhahahaama duymanız gerek anlatmakla olmaz böle bi kaşımı kaldırıp ellerimi belime koyup duygusuz,düz ve kek bir yorumla winx şarkısını okuyorum.bi yandan da kendim gülüyorum yaptığıma.bi süre sonra iyice kendimi kaptırdım ve odamı toplamayı bırakıp,nasıl olsa yanımdaki yakın arkadaşım diye olabildiğince(çok afedersiniz)gerzek bir tavırla şarkıyı söylemeye devam ettimhahahabu arada arkadaşım odamı toplamaya devam ediyo(misafirperverlikte son nokta anlıcanız:Dev sahibi şarkı sölüo misafir oda topluo:D)sonra arkadaşım bi anda bana döndü ve gayet gerçekçi ve ciddi bir ifadeyle "sen de yardım et yoksa bu yaptıklarını sınıfındakilere anlatırım"dedi ve güldühahahaben de çaresiz kuzu gibi odamı toplamaya devam ettimhahaha:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri