Windows ile sitelere admin mod olmak

Dee_Mask

Banned
arkadaşlar windowsu bilen regedit(kayıt def.ini)de bilir bunda ana olarak 4 tane klasör vardır bunların içinde de klasörler vardır bu klasörlerin olduğu yere bide biz açacaz şimdi geniş anlatıma geçem

1.başlat-çalıştır-regedit-entere basın
2.ilk baştaki HKEY_CLASSES_ROOT var bunun yanindaki + işaretine basıp klasörleri görecez ondan sonra oraya bir klasör açıp adını sys-pc koyacaz sonra kaydedecz sonra bu klasörün içine bir ikili değer açıp adını sys e koyucaz değer olarak co-admin yapacaz bide çok dizeli değer açıp adını adminis-co*-gla yapıp değerini 01 00 02 00 00 00 FF yapıp onuda kaydettedcez sonra bu ROOT klasörünü gizlicez ve bu klasörde iş bitecek
3.şimdi 2. sıradaki HKEY_CURRENT_USER buna girip bir klasör açıp adını webmaster koyacaz sonra bunu kaydedecez bunun içine açacağımız dosyalar hackleyeceğimiz sitenin adı ile ıp numarası olacak bunun için bir dize değeri açıp adını hackleyeceğimiz sitenin adı olacak değeride örnek olarak= www.google.com.tr - (ıp no) böle olacak parentezler olmıcak
4.arkadaşlar HKEY_LOCAL_MACHINE ile HKEY_USER e birşey yapmıcaz
5. HKEY_CURRENT_CONFIG in yanındaki + işaretine basıp system diyip CurrentControlSet diyip SERVICES diyip TSDDD diyip son olarak DEVICE0 diyip oraya bir DWORD Değeri açıp adını Defen.ToDesktop değerini ondalıkta 1 olarak yapıcaz ve kaydedip çıkacaz sonra bilgisatarım-c-windows klasörüne girip oraya bir klasör açıp klasörün içine bir wordpad açıp içine

yazacaklarımız:

administrator:
pass:
admin:
pass:
mod'S:
passs:
ıp: (sitenin ıp numarası olacak)
radministrator: (buraya ağa bağlıysan yes deilsen no yazıcaz )
user: (buraya sitenin ana adı bunu çoğu programla bulabilirsiniz)
flash www*: (burayada flash üzerine kurulu olan bir site örnek:www.mynet.com)
index download: (burayada basmak istediğiniz bir indexin download adresini yazıcaz)

arkadaşlar bu wordpadı kaydedip adını web yapıcaz uzantısı ile birlikte adı ise web.000.bat yapacaz ve bunu ping atarken hedef dosya olarak göstercez ve site pinge cevap vermek zorundadır bunun içinde herşeyi elinize verir saten admin veya administrator un adı ile paasswordleri elinizdeyse üyelerin şifrelerini bulursunuz bendenedim ve 5 siteye index bastım 1 siteninde adminlerini ve modlarını siteden banned edip yeni bir yönetim kurdum(bu dha yapılıo mod ve co-adminleri arıyom ) eğer olmassa sitenin güvenlik duvarı çok güçlüdür

önemli not xp sürümleri ile nt sürümlerinde daha etkili olur 95 & vistada ise olmuyor
ALıntıdır...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri