WaterWolf Kimdir ? (:

WaterWolf

Kayıtlı Üye
Merhaba ;

Bendenizz ismim Esat Yaşım Sorarsan İnşallah 17 Ağustos'ta 14 Yaşıma basacağım

İstanbul'da yaşıyorum , okuyorum 8. sınıfa geçtim , Evin abisiyim bi tane küçük kardeşim var kendisin engelli :( gözleri görmüyor onu cok sevıyorum :)

En sevdiklerim : patates kızartması , böğürtlen , mısır :)

Müzik konusunda : Slow dinlerim genellikle yabancı şarkılar ..

Ders çalışmayı sevmeyen biriyim :174:

Bilgisayara aşırı bir ilgim var ..

En sevdiğim renk Turkuaz :)

Şimdilik aklıma gelen bunlar sayfam biraz karışık oldu sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz saygılarımla | WaterWolf

---> WaterWolf Kimdir ? :)

Bilgisayara aşırı ilgin olduğu için ders çalışmayı sevmiyorsun canım. Biraz uzak kalabilsen başka şeylerede ilgin olabilirdi . :)

Seni tanımak güzel Kardeş'cim :)

Hoşgeldin :D 1 yaş senden büyüğüm :D Bence bilgisayara olan ilginle alakası yok ben hem bilgisayarı severim hem ders çalışırım :D :D

Bebeksin daha... :)ne guzel... her yasini hur, dikkatli, mutlu dolu dolu yasa insallah..

hayatindaki en buyuk hedefin ve askin OKUL DERS OLSUn.. :)

kardesine gelince; INSALLAH en kisa zamanda gozlerine isiklar vurur; yildizlari gorur

sezen ablan :)

+++++

Seni tanıdığım için çok memnunum Esat.
Saygılı bir çocuksun. Etliye sütlüye karışmazsın. Senin yaşındayken benim dilim pabuç gibiydi. Her halta karışırdım.

Kardeşin engelli değil bu arada bunu sana söylemek istedim. Allah tarafından Kutsanmış olmalı. Ben; BİZ görüyoruz da ne oluyor Allah Aşkına ? Renkler vs gayet güzel fakat Gözünün önün de o kadar olay dönüyor sürekli birileri birilerini öldürüyor. Kardeşin umarım Aşk konusuna pek girmez. Yalnız yaşasın anlamında değil fakat en azından senin benim gibi oyuncak olduğunu görmez. Bu yönden de şanslı. Kardeşini sevdiğini biliyorum ve ben de seni onu sevdiğinden çok seviyorum. Bu aşikar. Bilgisayara olan bağlılığın yaşıtlarının artık oyun oynamak olayından ayrıştığı için şu lanet makineye ve Cartoon Network'de BEN10 ya da BAKUGAN izlemekten hala yılmadıkları için sende Pc'ye düşüyorsun. Haklısın. Umarım Bilgisayarı iyi yönde kullanırsın. Herşey Facebook ve twitter değil bunu biliyorsun.

Çok konuştum. Alnından öperim kardeşim benim.

---> +++++

Hoşgeldin :D 1 yaş senden büyüğüm :D Bence bilgisayara olan ilginle alakası yok ben hem bilgisayarı severim hem ders çalışırım :D :D

14 yasinin kiymetini bil bence :D

Bebeksin daha... :)ne guzel... her yasini hur, dikkatli, mutlu dolu dolu yasa insallah..

hayatindaki en buyuk hedefin ve askin OKUL DERS OLSUn.. :)

kardesine gelince; INSALLAH en kisa zamanda gozlerine isiklar vurur; yildizlari gorur

sezen ablan :)
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :) :106:
Seni tanıdığım için çok memnunum Esat.
Saygılı bir çocuksun. Etliye sütlüye karışmazsın. Senin yaşındayken benim dilim pabuç gibiydi. Her halta karışırdım.

Kardeşin engelli değil bu arada bunu sana söylemek istedim. Allah tarafından Kutsanmış olmalı. Ben; BİZ görüyoruz da ne oluyor Allah Aşkına ? Renkler vs gayet güzel fakat Gözünün önün de o kadar olay dönüyor sürekli birileri birilerini öldürüyor. Kardeşin umarım Aşk konusuna pek girmez. Yalnız yaşasın anlamında değil fakat en azından senin benim gibi oyuncak olduğunu görmez. Bu yönden de şanslı. Kardeşini sevdiğini biliyorum ve ben de seni onu sevdiğinden çok seviyorum. Bu aşikar. Bilgisayara olan bağlılığın yaşıtlarının artık oyun oynamak olayından ayrıştığı için şu lanet makineye ve Cartoon Network'de BEN10 ya da BAKUGAN izlemekten hala yılmadıkları için sende Pc'ye düşüyorsun. Haklısın. Umarım Bilgisayarı iyi yönde kullanırsın. Herşey Facebook ve twitter değil bunu biliyorsun.

Çok konuştum. Alnından öperim kardeşim benim.

Çok teşekkür ederim abim bende seni çok seviyorum :106::106::106:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri