PyToN's
Kayıtlı Üye
arkadaşlar virüssüzdür yani ben bulamadım ama virüslüyse kapatılır ve ban riski %0dır ama siz yinede dikkatli olun
Yazılı Anlatım :
* Warrock U Açın
* Giriş Yapın
* Server Bölümünde Proxy yi Açın
* Start Yapın
* Çarınızdan Çıkış Yapın OYUNDAN ÇIKIŞ YAPMAYIN
* Çardan Çıkdık dan sonra Tekrar Giriş Yapın Tüm Serverler Gelecek
Not : Ban Riski %0 Dır Denenmişdir Güvenle İndirebilirsiniz
Link Yenilendi
Eğer bu sorunu yaşıyorsanız takip edin
1 ADIM :C:\Windows\System32\drivers\etc
Bu dizine girin ve “HOSTS” Adlı dosyayı sağ tıklayarak birlikte aç deyin ve ordan Not defterini seçin
2ADIM: KARŞINIZA GELEN NOT DEFTERİNDE HİÇ BİRŞEYE DOKUNMADAN HEMEN EN ALTA İNİN VE 127001 Loginwarrocknet gibi bir yazıyı silin
3ADIM : TEKRAR HİÇBİRŞEYE KARIŞMADAN ÇIKIN VE “DEĞİŞİKLİKLER KAYDEDİLSİNMİ SORUSUNA EVET DEYİN”
4ADIM : PROXY İLE TEKRAR GİREBİLİRSİNİZ ARTIK
NOT : ARKADAŞLAR BU SORUNU YAŞAYANLAR HER PROXY İLE GİRDİKTEN SONRA WARROCKTAN ÇIKINCA BU İŞLEMİ UYGULASINLAR
Yazılı Anlatım :
* Warrock U Açın
* Giriş Yapın
* Server Bölümünde Proxy yi Açın
* Start Yapın
* Çarınızdan Çıkış Yapın OYUNDAN ÇIKIŞ YAPMAYIN
* Çardan Çıkdık dan sonra Tekrar Giriş Yapın Tüm Serverler Gelecek
Not : Ban Riski %0 Dır Denenmişdir Güvenle İndirebilirsiniz
Link Yenilendi
Eğer bu sorunu yaşıyorsanız takip edin
1 ADIM :C:\Windows\System32\drivers\etc
Bu dizine girin ve “HOSTS” Adlı dosyayı sağ tıklayarak birlikte aç deyin ve ordan Not defterini seçin
2ADIM: KARŞINIZA GELEN NOT DEFTERİNDE HİÇ BİRŞEYE DOKUNMADAN HEMEN EN ALTA İNİN VE 127001 Loginwarrocknet gibi bir yazıyı silin
3ADIM : TEKRAR HİÇBİRŞEYE KARIŞMADAN ÇIKIN VE “DEĞİŞİKLİKLER KAYDEDİLSİNMİ SORUSUNA EVET DEYİN”
4ADIM : PROXY İLE TEKRAR GİREBİLİRSİNİZ ARTIK
NOT : ARKADAŞLAR BU SORUNU YAŞAYANLAR HER PROXY İLE GİRDİKTEN SONRA WARROCKTAN ÇIKINCA BU İŞLEMİ UYGULASINLAR