[Warriorla ilgili bir kaç sorum war]/Bi bakın Lütfen

muri

Kayıtlı Üye
warrior +8 fp ve +7chitin arasındaki farkları gösterirmisiniz bide aralarında kaç defans olduğunu gösterirmisin herhangi bi ark.mız resimlerini koyarsa çok sevinirim.(acil lütfen)

kımse bakmaz :D ama +8 fb daha iyi defans yonnuden +7 chıtın okdr da onemli bişi deil ama pazzara bakarsak +8 fb daha ucuz :)

sımdı +8 Fp setle Dıyelımkı 450 dedfasns oluo
+7 cıtınle 525 Olur amma we la kın Str azaalacagından atack azalır

Kardeş ben sna dıyım :D ben ıyı bılıyorm :D 51 lwl da raptor alırsan eline 59 lwl da chıtınlerı gıyıyorsun def chıtınlerle 900 vurur söylyım benım öyle cunku :D ondan soyluyorm her nyse chıtınlerın def larına bakıyım ona göre söylyım sımdı yalan olmasın dıe soylemıyorm okkk oyuna gırdıgım zaman söz bakcam :)

kardeş bence fp dha iyi cünkü fp atack veriri citin ise def..onun icin eqer charın andream charı ise bide wariorsa +8fp dah iy izaten wariorda def var;)

kanka yaww adamın parası yoksa +8 leri almazsa +7 chıtın gıy sen uyma :D bunlara :D fılannn ben öyle yaptım mesela paran varsa +8 derım :D biz alamadık ama sen al :D ama para varsa :D

kNKA NE DIYIM SNA HELAL OLSUN BEN EDANAD OYNUYORM BEKLERIM :) YAWW ARKADASLIK OLARAK EKLEDIM SENİ SÖYLYIM HEA :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri