waLL~é (:

waLL~é

Bayan Üye
Merhaba Hoşgeldin Sayfama :)
yenileme vakti geldi diye dusunuyorum artık :)

öhömmmmmmmmm
nese

Adım Gizem..
Sinop gibi küçük ama şiirin bir şehirde 16 Ekim 1992 yılında doğmuşum..Aslen Samsunluyuz ama babamların burda aldıgı buyuk bır iş nedenıyle buraya tasınmıslar..Anne tarıfında ilk kız torundum o yüzden de dedem benı cok sımartmıstır.. cocuklugum Samsunun o dar ama guzel sokakalarında gectı yarı donemıde sınopta denız kıylarında sokaklarda gectı Biz Beş kuzenızz daha dogrusu en ıyı anlşan 5 kuzendık Eren Tugce Emre Abim ben ve kardesımden olusuyorduk özel kuzenlerız bız
cunku annelerımzle babalarımız kardes yanı amcamla teyzem evlı onlardaa teyzemle amcamın cocukları..
cok yaramaz bır cocukluk donmım vardı bız beş kuzen sureklı evden kacar denıze gıder bıraa kutuları kola kutuları toplar onları satar sonra kır pıdesı yemeye gıderdık
bunları sınopta yaprdık Samsuna gıttıgımızde fırından Simit alır carsya ıner Simit satar paralarla yıne brseyler yerdık

cok guzel cocuklugum gectı Samsun Sinop Arası mekık dokudum..Dedemle vakıt gecırmek evın catısındaa uzum asmasının altında yatıp uyumak cok hosuma gıderdı.. ama bu pek uzun surmedı cunku ben 6 yasındayken dedemi kaybetımm.. :/ cenazesını daha dun gıbı hatırlıyorum..

neyse zamanla buyuduk ılk okulu benle yasıt olan kuzenım Erenle hep aynı sınıfta gecırdım.. hocamızdan hep dayak yerdık cunku yaramazdık hıcc kız arkadasım yoktu hep erkeklerle Erenın pesınde gezerdımm
o yuzden hep erkek fatma derlerdı bana.. Lisede de aynısı oldu Eren tıcarete gıdıyor dedıler bende gıdecem dedım tutturdum
ama eren benı lıse 2 de terk ettı cıft dıkıs okuyamadı okuldan atıldı
neyse lısede guzel bır donem gecırdım sınıfımı sevıyordum arkadaslarım kafa dengıydıı hocaların cogu ıle alasamazdım cok kavga ederdım ama hıcte dısıplıne gıtmedım herkes hayret ederdı tartışıon ama dısıplıne gıtmıyorsun dıye :)

sonra Gizem nelerden hoşlanır şuan ne yapar..
Gizem yaklaşık bir yıldır Ailesi için bir markette çalışır :)
kendisini tamamen Ailesine adamıştır :)
ya o değilde ben babamı çok seviyorum o yüzden ona bakmayı tercıh ettıgım için üni okumadım okuyamadım birazda kazanamadım istediğim şekilde gitmedi hayatım :)
olsun sağlık olsun dedim acıktan okumaya karar verdım bu sene acık ogretım sosyolojı bölümüne kayıt yaptırdım :)

o değilde size ailemi tanıtacağım madem kişisel sayfa ailemizi kendimizi tnaıyoruz buyrun dostlar :)

bu adam için atıyor benım kalbim :)
:love3:
o benım koca devım herkesten önce gelenim.. biz tutkuyla bağlıyız birbirimize..
el ele tutuşup gezerız sokaklarda beraber tatiller yaparız ve berabr gulup beraber ağlarız..

bunu sıze anlatmalıyım
babam samsunda doktordaydı
bende işe gidecektım sabha teleofnum caldı
- kızım annenden para al yavrum dolmuşla gıt işe tmm mı yagmur yagar
+ baba hava cok guzel yagrmu felnda yagmıyor yağmayacakta
- kızım sen annenden para al ve dolmuşa bın oyle gıt
+ off tmm baba

ve ben o gun annemden para aldım ama soylene soylene cunku babam sabhın korunde benı arayıp bunları demezdı aklına dusupte her neyse evde hazırlandım ettım derken eveden cıktıgımda yagmur basladı
ve benım babam bunu hıssettı
ıste bızde boyle bırsye var işt ebiz böyle bir bütünüz o koca devle :)

annem
buda benım diğer bir yarımdır
pek anlaşamayız babam kadar ıyı degldır arammıız ama bu kadnı kıskanıyorum cunku babamla sureklı onlauyuyor edıyor :mad:
offf kıskanclık bır başa belaa neyse o benım annem her sırrımı bılen dostum hersyımm
:love3:

aa birde benım erkek kardeşim vardı :D
off onu hiç sevmem desemde yalandır seveırm ama bellı etmem :) hıcmı hıç anlasamayız onunla
olsun vrsın anlasamaylım ona bırsy olsa ben dunyayı yıkarım bana bırsey olsa o yıkar o derece severız aslında bız bırbırmızı
ve işte benım erkek kardesımde bu :)
268833_2156377278606_1709039_n.jpg

bu benım küçük çekirdek ailem :)

birde şu bahsettıgım kuzenlerim var
önclıkle erenım suan askerde cnım can tanemm
beraber aynı beşikte buyuduk bız onunla
311387_255482104492651_1470774191_n.jpg

ve ablasının gülü tuğçemm
kocaman oldu kardeşimle yaşıttır oda :)
büyüdü şimdi ünisini okuyor ılk senesı inşallah okulunu en ıyı sekılde bıtırecek
biz onunla ne cılgınlıklar yaptık aynı yatagı bir çok kez paylastık :)

aslında daha cok bir cok kişiyi sizle tanıstırmak ısterdım ama uzun suruyor ve sayfam sıkıcı olmaya dogru gıdıyor gibi geldı bana :D

kendımden bahsetcek olursam neşelı güler yüzlü cana yakın komik ve sevimli olgumu söyler cogu arkadasım ha sen kendını nasıl tanımlarsan dersenız aynı sekılde tnımlarım neşeliyimdir hep gülmeye çalışırım insanlara konuşmayı dertleşmeyı onları dınlemeyı cok severım :)

Tutkulu bir kızımdır En büyük tutkum motorsikletlerdir. Nerden nasıl ve ne zamn hayatıma girdiklerine anlam veremiyorum ama hayatımda bir hedef oldular bır nevıı yasamımda onemlı yerdedır hayalımde bır gun motorsıklet yarıscısı olmak var ve emınım kı olacamda cunkuu bunu gercekten ıstiyorum..
Doğrucu bir kızımdır neyse o dur kımsenın arkasından konusmam gıder yuzune soylerım baktım anlamıyor agır laflar ederım yıne anlamıyor dayak ıstıyor hiç affetmem dırek dalarım..
buyuzden cok sorun yasadım.. cogu kez kavga ettım bu kız erkek hıc fark etmedı
ve şu yukarda bahsi edilen kız yanı ben oluyorum xD

uzun oldu farkındayım
ama bı 2 yıl daha guncellemem sanırım artık ıdare ederısnız :D

:cy(19)::cy(19)::cy(19)::cy(19):

Son düzenleme:
---> waLL~é :)

tesekkürler :)
seni bi kere daha tanımak güzel :)
seviliyosun bebegimm :R

Son düzenleme:

gerçekten çok iyi çok sıcak kanlısın :)

İyiki Varsın :) Tanımak güzeldi seni

güzel anlatmışsın..

küçükken yaşadığımız tatlı anılar vs..hiç unutulmaz..ve her defasında, nerde o eski günler dedirtir..

Çocukluk anılarına bayıldım ben hep uslu geçirmişim çocukluğumu ona yandım xD
Çok güzel anlatmışsın kendini.. En sevdiğim yönün babana olan sevgin ve dürüst bir kız olman :)

Senin için iyi bir sınav olmasını ve istediğin bölümü kazanabilmeni dilerim ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri