Wagner bin pişman

REiSS

Kayıtlı Üye
Galatasaray ile oynanan maçta oyundan çıkarılmasına tepki gösteren Gaziantepspor'un başarılı oyuncusu Wagner, tutumunu eleştirdi.

Gaziantepspor'un Galatasaray'ı deplasmanda 4-2 yendiği maçta oyundan çıkarılmasına tepki gösteren Brezilyalı oyuncu Wagner, hırsına yenik düştüğünü ve pişman olduğunu belirtti.

Gösterdiği tepki nedeniyle Trabzonspor maçının kadrosuna alınmayan Wagner basına yaptığı açıklamada, "Maça çok iyi odaklanmıştık. Kazanmak için sahadaydık. Yoğun stresten dolayı hırsımın kurbanı oldum. Bir daha böyle bir tutum sergilemeyeceğim adına tüm arkadaşlarıma söz verdim. Trabzonspor maçını da ailemle birlikte televizyondan izledik. Bu maçı kazanmayı çok istedik ama olmadı. Daha önümüzde çok maç var ve artık onlara konsantre olmalıyız." ifadelerini kullandı.

Orduspor ile oynanacak maçı kazanmak istediklerini söyleyen Wagner, "Bu maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Ben kesinlikle bu maçta forma giymek istiyorum. Hocamız oynatır, oynatmaz. Tercihine saygı duyarım." diyerek açıklamasını tamamladı.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak maçta Gaziantepspor, Orduspor deplasmanına çıkacak.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri