Vural: "Pozisyonları değerlendiremedik"

karagümrük

Kayıtlı Üye
Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Bucaspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçta girdikleri pozisyonları değerlendiremeyince 1 puan aldıklarını söyledi.

Vural, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, lige yeni çıkmış bir takımla yaptıkları maçta, mücadelenin üst seviyede olduğunu ifade ederek, ''8 tane gol pozisyonumuz var. Uzatmalarda 2 pozisyon gol olabilirdi. Atamayınca, bir puanla maçı bitirmiş olduk'' dedi.

BJK İnönü Stadı'nın zeminini de eleştiren Yılmaz Vural, ''Koskaca BJK İnönü Stadı'nın halini görüyorsunuz. İki konser verilmiş. Beşiktaş takımın konserden alınacak paraya ihtiyacı yok. Ligde hiçbir sahanın güzel olduğunu görmüyoruz'' diye konuştu.

Vural, gelecek hafta Beşiktaş'ı yenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile zor bir maç yapacaklarını, ancak kazanmak istediklerini söyledi.

Yılmaz Vural, hafta içinde yaptığı bir açıklamayla ilgili soru üzerine ise şunları söyledi:
''Bana 'Beşiktaş Robinho'yu alıyorlar' deyip, soru sordular. Ben de 'Bu takımı babam da şampiyon yapar' dedim. Dün maçtaydım Beşiktaş seyircisi bana espri yapıyor. Büyük paralarla büyük takım olma anlamına gelmiyor. Futbol sahası içinde futbolun gereklerine yerini getiremiyorsanız, maç kazanamıyorsunuz.'' Kasımpaşalı futbolcu Yekta Kurtuluş, Bucaspor'un iyi mücadele ettiğini, sahanın zemininin bozuk olmasının kendilerini etkilediğini söyledi.

Merthan Açıl ise seyircilerinin önündeki ilk maçlarında çok pozisyona girdiklerini ama gol yollarında doğru karar veremediklerini ve 2 haftada 2 beraberlik aldıklarını kaydetti.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri