Volkan'dan "Adam ol" tepkisi!

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı Kasımpaşa karşılaşmasının yankıları sürmeye devam ediyor.
Geçtiğimiz yıl Yalçın ile Volkan Demirel arasındaki kavga uzun süre konuşulmuştu.

Pazar günü oynanan karşılaşmanın devre arasında da Kasımpaşa Oğuz Erkan ile Volkan Demirel arasında bir tartışma yaşandığı ve Volkan’ın Oğuz Erkan’a omuzundan tutarak küfür ettiği iddia edildi. Bu iddiaları sorduğumuz Volkan Demirel, olayın aslının çok farklı olduğunu belirtti.

Volkan Demirel, Hürriyet'e yaptığı açıklamada şunları söyledi…

“Maçın ilk devresinde bir pozisyonda Yalçın, Kuyt’a takılarak düşmüştü. Devre arasında koridorda hakemi gördüm ve “Hocam Yalçın, Kuyt’a takıldı ve faul verdiniz. Kuyt, takılıp düşseydi yine faul verir miydiniz? “ diye sordum. O sırada arkalardan bir ses geldi. “ ha ha ha, ha ha ha” dediğini duydum birinin… Alaycı bir şekilde bu sözleri duyunca yine Yalçın’ın yaptığını sandım. Ama sesin daha sonra ismini bilmediğim Kasımpaşa menajerinden geldiğini öğrendim. Omuzundan tuttum ve ‘Kadın gibi gülme, adam ol’ dedim. Tüm olay bundan ibaretti. Her maçta bize aynı şeyleri yapıyorlar. Geçen maçta da benimle Emre’nin annesine küfrettiler. Bu maçta da böyle tahrik etmeye çalıştılar.”

---> Volkan'dan "Adam ol" tepkisi!

saha dışında verdiğin tepki kadar saha içinde de bişeyler yapsan keşke volkan

Volkan olunca şaşırmamak lazım bazı haraketlerine alıştık zaten.

profesyonel futbolcuları amatör futbolculardan ayıran özelliklerden bir taneside budur . çevre etkenlerini görmemek . . gerek seyircileri gerekse hakemin olumlu veya olumsuz düdükleri futbolcuları etkilememeli . yapılan yanlışlar yönetim tarafından gerekli yerlere şikayet ediliyor zaten . sadece hakemin o dakikadan sonraki davranışlarını etkilemek için konuşmalar yapılıyor . ben de oynadığım senelerde çok yapardım bunu ama biz amatördük . volkanın bizden bi farkı olsun :)

[MENTION=158910]HayaList[/MENTION] aldırsana :D canım sıkılıyor zaten :D

[MENTION=158910]HayaList[/MENTION] ben varım :D bu soğukta ne gezilir ama :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri