Volkan: "Gittiği yere kadar"

karagümrük

Kayıtlı Üye
Karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanan milli kaleciye doktorların, "Devam etmen riskli" dediği, ancak Volkan Demirel’in, "Şu an takımı bırakamam. Boşu boşuna değişiklik hakkını kullanmayalım. Gittiği yere kadar oynarım" dediği ortaya çıktı.

Galatasaray galibiyetinin baş kahramanlarından biri olan Volkan Demirel, maçın ilk yarısının sonlarında bir pozisyonda yere ters bir şekilde düşmüş, tedavisinin ardından devreyi acılar içinde bitirmişti. Bu sakatlığın ardından ikinci devre sahaya çıkarak herkesi şaşkına çeviren milli kaleci ile doktorlar arasında soyunma odasında ilginç diyalogların yaşandığı belirtildi.

Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu’nun sağ üst arka adalesine yumuşatıcı tedavi uyguladığı ancak ağrılarını bir türlü dindiremediği Volkan’a, “Bu şartlarda devam etmen büyük risk olur. Hocayla durumunu konuşalım” dediği ancak milli kalecinin bu teklifi kabul etmediği kaydedildi.

Volkan’ın, “Gittiği yere kadar oynamak istiyorum. Maçın bu anında takımı yalnız bırakmak ve değişiklik hakkımızı azaltmak istemiyorum” dediği, bunun üzerine Kunduracıoğlu’nun “O zaman ağrılarının arttığını hissedebilmen için iğne yapmıyorum. Gözüm üzerinde olacak. En ufak bir ağrı artışında haber ver, seni değiştirelim. Yoksa büyük sıkıntılar doğabilir” karşılığını verdiği öğrenildi.

İkinci yarıda kaleyi korumaya devam eden ve Melo’nun penaltısını kurtararak geceye damgasını vuran başarılı file bekçisinin maçtan sonra çekilen MR’ın neticelerini Teknik Direktör Ersun Yanal’a ileten Kunduracıoğlu, “Hocam kısmi yırtık çıktı. Bu haliyle oynamak istemesi ve maçı tamamlaması çok büyük bir fedakârlık” ifadelerini kullandı. Duygulanan Yanal’ın, İşte biz bu yüzden çok iyi bir takımız” diyerek Volkan’a teşekkür ettiği belirtildi. Volkan ise “Hocam siz iki gün önce anjiyo olup maça çıktınız, bu nedir ki” karşılığını verdiği bildirildi.

Milliyet

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri