Volkan Demirel Resimleri
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 11 Ocak 2010 #2 ---> Volkan Demirel Resim,Resimleri bende bunun vücuduna bayılıyorum pek tatlı sagol canım + rep
©ﻕΞתς яΞiš Kayıtlı Üye 11 Ocak 2010 #3 ---> Volkan Demirel Resim,Resimleri Herşey iyi hoşta küpen bozuyo be Volkan. Teşekkürler resim için
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 11 Ocak 2010 #4 ---> Volkan Demirel Resim,Resimleri Bir Kaleciye Göre Çok Yağlı Düzgün Fiziği Olmasına Rağmen. Bazen Yediği Gollere Bakarak Bu Adam Milli Takımın Kalecisi mi Diyede Soruyorum.. tEŞEKKÜRLER
---> Volkan Demirel Resim,Resimleri Bir Kaleciye Göre Çok Yağlı Düzgün Fiziği Olmasına Rağmen. Bazen Yediği Gollere Bakarak Bu Adam Milli Takımın Kalecisi mi Diyede Soruyorum.. tEŞEKKÜRLER
©ﻕΞתς яΞiš Kayıtlı Üye 11 Ocak 2010 #5 ---> Volkan Demirel Resim,Resimleri Kurtardığı gollere bakarak düşünüyo musun peki Akın efendi
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 11 Ocak 2010 #6 ---> Volkan Demirel Resim,Resimleri Onun Görevi O Zaten Kurtarmak Kaleci Dediğin Sıfır Hata İle Oynamalı xD
---> Volkan Demirel Resim,Resimleri Onun Görevi O Zaten Kurtarmak Kaleci Dediğin Sıfır Hata İle Oynamalı xD
R RaPizM^^ Bayan Üye 11 Ocak 2010 #7 ---> Volkan Demirel Resim,Resimleri rica ederm arkadaslar.. gercekten vucudu güzel
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 11 Ocak 2010 #8 ---> Volkan Demirel Resim,Resimleri RaPizM^^' Alıntı: rica ederm arkadaslar.. gercekten vucudu güzel Genişletmek için tıkla ... eveeett
---> Volkan Demirel Resim,Resimleri RaPizM^^' Alıntı: rica ederm arkadaslar.. gercekten vucudu güzel Genişletmek için tıkla ... eveeett
Buğra1 Kayıtlı Üye 11 Ocak 2010 #9 ---> Volkan Demirel Resim,Resimleri Sacı bozulmasın diye atlamıyodu maçlarda bi ara ya şaka qibi Aziz Baba müdahele etti kestrdi sacları xD Tsk
---> Volkan Demirel Resim,Resimleri Sacı bozulmasın diye atlamıyodu maçlarda bi ara ya şaka qibi Aziz Baba müdahele etti kestrdi sacları xD Tsk
H HaDeS Kayıtlı Üye 5 Ara 2013 #10 ---> Volkan Demirel Resim,Resimleri 1981; Fatih, İstanbul Doğumlu Türk Kaleci. Son düzenleme: 23 Ara 2016