Volkan Demirel: Manchester City ve Milan'dan teklif aldım

Asijuliet

Sarı dedim Lacivert dedi :)
Bayan Üye
Fenerbahçeli futbolcular Volkan Demirel ve Luis Nani, NTV Spor'da yayınlanan Rıdvan Dilmen'le Adil Oyun programının konuğu oldu. İkili Özyeğin Üniversitesi öğrencilerinin sorularını yanıtladı. Volkan Demirel, "2008 Avrupa Şampiyonası'ndan sonra Manchester City ve Milan'dan teklif aldığını fakat ben Fenerbahçe'de kalmak istedim" dedi.

Fenerbahçeli futbolcular Volkan Demirel ve Luis Nani, NTV Spor'da yayınlanan Rıdvan Dilmen'le Adil Oyun programının konuğu oldu. İkili Özyeğin Üniversitesi öğrencilerinin sorularını yanıtladı.

Fenerbahçelilik ruhunu tanımlaması istenen Volkan Demirel, "Fenerbahçe ruhu anlatılmaz yaşamak lazım. Ben de bu ruhun göbeğinde olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. çocukluğunuzdan beri gelen Fenerbahçelilik bizi formasını giymeye itti. İllaki bazı yanlışlarımız olmuştur ama, tekrar tekrar söylüyorum, bu formayı giydiğim için hem gururlu hem de onurluyum. Benim için çok ekstra bir durum ve çocukluğumun hayaliydi. Düşünemezdim bile; ama bunları gerçekleştirdim ve kendimle de gurur duydum" dedi.

VOLKAN DEMİREL

Alex gittiğinde ne hissettin?

'Takımdan giden her oyuncu için üzülüyorum'

"Sadece Alex için değil, takımımızdan kim ayrılırsa ayrılsın giden her oyuncuya üzülüyorum. Onlarla siz belki hep güzel şeyleri görüyorsunuz, televizyon güzellikleri gösteriyor; ama kapı ardında biz gerçekten aile ilişkisi gibi görüyorum. Hem iyi hem de zor anlarımızda beraberiz. Biz kapılar arkasında çok konuşup, dertleşip, sohbetler ediyoruz. Alex olsun, geçen seneden giden Emre, Bekir, Egemen olsun ondan önce giden Anelka ve Ortega olsun giden her oyuncu kardeşlerim, arkadaşlarım, abilerim. Ogün abilere kadar dayanan süreçten geliyorum ben. Benim için her futbolcu değerlidir ve her giden futbolcuya üzülmüşümdür. Hain görünmek veya başka görünmek veya başka şeyler söylenmesi gerçekten beni düşündürmüyor. Kendi içimde veya kafamı yastığa koyduğumda rahatsam bu beni tatmin ediyor. Başkasının düşüncesi benim için önemli değil. Kendi içimde ne düşünüyorsam benim için o önemli. Onun için hepsini seviyorum, sayıyorum; gördüğüm zaman sevgimi saygımı gösteriyorum. Başka da yapacak bir şeyim yok."​

---> Volkan Demirel: Manchester City ve Milan'dan teklif aldım

Gitmiş olsaydi belki de.bambaşka bir Volkan Demirel seyretmis olacaktik ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri