karagümrük
Kayıtlı Üye
Bölgesel Amatör Ligde sezona iddialı hazırlanan Sultangazispor bir flaş transfere daha imza attı. Kırmızı-Lacivertliler, geçen sezon Silivrispor, ondan önceki sezon da Küçükçekmecespor forması giyen 1.92lik stoper Volkanla anlaşmaya vardı.
Sultangazispor Lukalinde yapılan görüşme sonrası imzayı atan Volkan, Yerel Futbol Sitesine yaptığı açıklamada, Sultangazisporla transfer sezonu başında da görüşmüş ancak profesyonel takıma transfer görüşmelerim için kendilerinden müsaade istemiştim. Bu transferim her ne kadar transferin son dönemlerine denk gelse de Sultangazisporda olduğum için çok mutluyum ve bunun büyük bir şans olduğunun farkındayım. Bu sezon Sultangazisporu başarılı kılmak için takım arkadaşlarımla birlikte elimden gelenin en iyisini yapacağım dedi.
Volkan ayrıca, İmzanın mürekkebi kurumadan bana hoş geldin tebriklerini ileten ve imza törenimin ardından beni ilk kutlayan arkadaşlarım Bünyamin, Serkan ve Emrah'a da teşekkür ediyorum diye konuştu.
Volkanın imza töreninde Sultangazispor Başkanı Nevzat Yılmaz, Genel Kaptan Eyüp Göl ve Teknik Direktör Alaattin Çepeloğlu da hazır bulundular.