Vintage Elbise Modelleri
Efsunkar Bayan Üye 11 Eyl 2011 #2 ---> Vintage Elbise Modelleri Hepsi de çok hoş.. Özellikle çiçekli elbiseler,baharın,yazın coşkusunu taşıyor.. Siz bu moda işini hakikaten biliyorsunuz Ashli.. Teşekkürler
---> Vintage Elbise Modelleri Hepsi de çok hoş.. Özellikle çiçekli elbiseler,baharın,yazın coşkusunu taşıyor.. Siz bu moda işini hakikaten biliyorsunuz Ashli.. Teşekkürler
yesil83 Bayan Üye 11 Eyl 2011 #3 ---> Vintage Elbise Modelleri sadece bir iki tanesi hosuma gitti. eskiler tekrardan moda oluyor zaten hep...
---> Vintage Elbise Modelleri sadece bir iki tanesi hosuma gitti. eskiler tekrardan moda oluyor zaten hep...
ashli Bayan Üye 11 Eyl 2011 #4 Efsunkar' Alıntı: Hepsi de çok hoş.. Özellikle çiçekli elbiseler,baharın,yazın coşkusunu taşıyor.. Siz bu moda işini hakikaten biliyorsunuz Ashli.. Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Beğendiğim konuları ekliyorum xD Ben teşekkür ederim yesil83' Alıntı: sadece bir iki tanesi hosuma gitti. eskiler tekrardan moda oluyor zaten hep... Genişletmek için tıkla ... Moda her birkaç yılda bir sistematik olarak kendini tekrar eder
Efsunkar' Alıntı: Hepsi de çok hoş.. Özellikle çiçekli elbiseler,baharın,yazın coşkusunu taşıyor.. Siz bu moda işini hakikaten biliyorsunuz Ashli.. Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Beğendiğim konuları ekliyorum xD Ben teşekkür ederim yesil83' Alıntı: sadece bir iki tanesi hosuma gitti. eskiler tekrardan moda oluyor zaten hep... Genişletmek için tıkla ... Moda her birkaç yılda bir sistematik olarak kendini tekrar eder