video görüntüsünün altına yazı yazma

---> video görüntüsünün altına yazı yazma

Ulead Video Studio 10 Plus Programı ile yazı,logo vs. ekleyebilirsiniz. Kullanımı basittir.

Bu proğramın kullanışını resimli olarak anlatabilirmisiniz

-Anlatım Alıntıdır-

1-Adım:

Video'ya yazı eklemek için ilk önce video'yu programa import(yükleme) edeceğiz.. bu işlemi anlatmaya gerek yok sanırım ilk anlatımda bundan bahsetmiştik..Bu arada bu anlatımda ise vizyona yaklaşık 2 hafta önce giren 300 Spartalı filmini kullanacağız..Aşağıdaki şekilde import edilmiş hali var

2-Adım:

Video'yu programa import ettikten sonra
yazı ekleyeceğimiz yeri belirliyoruz.. Bu belirleme işlemini ister önizleme ekranında ister aşağıdaki şeritte imleci hareket ettirerek yapabiliriz.

Önizleme ekranı ------Şeritteki imleç----yazı yazılacak kısım

3-Adım:

Yeri belirledikten sonra yine aşağıdaki şeritte dikkat ederseniz " T " butonu var ona tıklayınız...

4-Adım:

Butona tıkladıktan sonra dikkat ederseniz hem önizleme ekranında " Double - Click Here to add a title" türkçesi başlık eklemek için 1 kez tıkla gibi bişey ing. iyi değildir, cümleyi yanlış kurmuş olabilirim, hemde önizleme ekranının sağ tarafında çeşitli font ve şekillerde yazılar gelmiş olcak..

5-Adım:

Şimdi normal bir yazı yazmak için önizleme ekranına 1-2 kez tıklayın ve yazı yazmak için imlecin geldiğini göreceksiniz sonra istediğinizi yazın sağ tarafta renk ve yazı büyüklüğünüde ayarlayabilirsiniz...

Hazır fontlardan kullanmak için ise istediğiniz yazı fontunu sürükleyerek aşağıda " T " butonunun bulunduğu şeride bırakmanız gerek

6-Adım:

Yazdığınız yazılara animasyon efektleri vermek için ise; ilk önce yazıyı yazın daha sonra aşağıdaki şeritten yazıyı seçerek " Animation "penceresine tıklayın... ordan istediğiniz efektleri seçerek yazınıza efekt verebilirsiniz

7-Adım:

Yazının ekranda kalacağı süreyi ise yine aşağıdaki şeritten yazı parçasını uzatıp kısaltarak ayarlayabilirsiniz..

8-Adım:

Herşeyi yaptıktan sonra sadece kaydetmek kalıyor geriye... Eğer " Share " bölümünde değilseniz yukarıdan tıklayarak bölüme gelin, " Create Video File " seçeneğinden kaydetmek istediğiniz video türünü seçip kaydediniz..(tür olarak wmv 352*288, 30 fps önerilir)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri