SUPER :
Bu mükemmel GUI:Graphical User Interface"Grafiksel Kullanıcı Arayüzü" programı ile ffmpeg, MEncoder, mplayer, x264, mppenc,
ffmpeg2theora & the theora/vorbis
kullanarak videolarınızı farklı formatlara çevirebilirsiniz. Videoların frame'lerini, gösterim derecelerini, gösterim boyutlarını da istediğiniz kaliteye çevirebilirsiniz...
Bu program tamamıyla bedava olup 2007 sürümüyle en kolay şekilde videolarınızı çevirebilmenizi sağlar...
Programın desteklediği formatlar ve kullanılabildiği yerler :
* Video format: 3gp/3g2(Nokia,Siemens,Sony,Ericsson) asf, avi (DivX,H263,H263+,H264,XviD,MPEG4,MSmpeg4 etc..), dat,
fli, flc, flv (Flash ile kullanılan), mkv, mpg (Mpeg I,Mpeg II), mov(H263,H263+,H264,MPEG4 etc..), mp4(H263,H263+,H264,MPEG4), ogg,
qt, rm, ram, rmvb, str (Play Station), swf (Flash), ts (HDTV), viv, vob, wmv
* Audio format: aac, ac3, amr, mmf, mp2, mp3, mp4, mpc, ogg, ra, wav, wma
* AviSynth Script Files: avs
* Cep telefonu 3GP dönüştürücü
* Cep telefonu 3G2 dönüştürücü
* PocketPc dönüştürücü
* Ipod & Ipod 5.5G dönüştürücü
* PS3 & PSP dönüştürücü
* VCD, DVD, MP4, MOV, ASF, FLV, MPG, MPEG ve daha birçok format dönüştürücü
* Ayrıca MP3 te dönüştürebilirsiniz
* Ve de GİF formatındaki resimleri de animated GİF formatına çevirebilirsiniz
Benim günlerdir denemelerim sonucu in iyi buldugum ayarı sizinle paylaşmak istiyorum arkadaşlar resime bakın resimdeki ayarları yaptıgınız zaman oldukça iyi bir kalite ve her kareyi takılmadan izleyecek bir şekile getiriyorsunuz.
Ben 6630 da seri bir şekilde film izlemeyi seviyordum yani takılmadan (Frame rate olayı) o yüzden bunda da ugraştım ve bu hale getirdim şimdi çok güzel oldu sizler de daha farklı yöntemler uygulayarak daha iyi net ve karelenme olmadan güzel bir görüntü elde edebilirsiniz.
DOWNLOAD:
ftp://ftp.commentcamarche.com/download/SUPERsetup.exe