"Verilmeyecek hesabım yok"

KoJiRo

Kayıtlı Üye
Trabzonspor A.Ş.'nin başvurusu üzerine hakkında yaklaşık 4 milyon TL'lik 'zarara uğratma' davası açılan eski başkan Sadri Şener, FANATİK'e konuştu: Ettiğim hibeler, altına imza attığım teminatlar ortada. Bir endişem yok.

fft104mm2955146.jpg

Trabzonspor A.Ş.’nin şikayeti üzerine eski başkan Sadri Şener hakkında, “Görevi kötüye kullanma, kulübü zarara uğratma” gerekçesiyle dava açılmış, bu gelişme kulislerde şok etkisi yaratmıştı. Bu gelişmeyi, FANATİK Şener’e sordu, çarpıcı yanıtlar aldı. İşte Şener’in açılan davaya yorumları: Benim bu kulübe hibe ettiğim para ortada, şimdiki değeriyle çarpın karşınıza telaffuzu bile zor bir rakam çıkar. Sonra başkanlığım zamanında teminat olarak attığım imzalar ortada. Paraya ihtiyaç olsa kasadan alırdım, avukatlara para kazandıracak olsam 50 tane yol bulurdum. Şimdi bana dava açan avukat zamanında borsadaki işleri ne kadar iyi yürüttüğümüze dair açıklamalar yapıyordu. Şimdi arada ne var bilmiyorum, bir husumet olabilir. Ancak kime siz bu söylediklerimi söylerseniz bir sonuca varır ki, o sonuç da bana sıkıntı çıkartmaz.”

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri