Malzemeler:
100 gram patates
75 gram fasulye
75 gram havuç
25 gram kırmızı biber
100 gram kabak
250 gram patlıcan
250 gram domates
5 adet arpacık soğan
2 diş sarımsak
75 gram yağ
Yeteri kadar tuz
3 gram sarımsaklı çeşni (hazır toz)
3 gram sebzeli çeşni (hazır toz)
3 gram tavuk suyu
Hazırlanışı:
75 gram yağda soğan ve sarımsakları pembeleşinceye kadar kavurun. Ardından domatesi ekleyin ve 5 dakika kavurduktan sonra, patatesleri ve havuçları ilave edin. Bunları da 5 dakika süreyle kavurun. Kabak, kırmızı biber, ve fasulyeyi ekleyin. Bir 5 dakika daha kavurun ve son olarak patlıcanı katın. Tuzu ve baharatları serptikten sonra, suyu boşaltın. 20 dakika süreyle kısık ateşte pişirmeye bırakın.
100 gram patates
75 gram fasulye
75 gram havuç
25 gram kırmızı biber
100 gram kabak
250 gram patlıcan
250 gram domates
5 adet arpacık soğan
2 diş sarımsak
75 gram yağ
Yeteri kadar tuz
3 gram sarımsaklı çeşni (hazır toz)
3 gram sebzeli çeşni (hazır toz)
3 gram tavuk suyu
Hazırlanışı:
75 gram yağda soğan ve sarımsakları pembeleşinceye kadar kavurun. Ardından domatesi ekleyin ve 5 dakika kavurduktan sonra, patatesleri ve havuçları ilave edin. Bunları da 5 dakika süreyle kavurun. Kabak, kırmızı biber, ve fasulyeyi ekleyin. Bir 5 dakika daha kavurun ve son olarak patlıcanı katın. Tuzu ve baharatları serptikten sonra, suyu boşaltın. 20 dakika süreyle kısık ateşte pişirmeye bırakın.