Vefasporlular, Nossa Costa’da buluştu

karagümrük

Kayıtlı Üye
ozamatorfutbol_133380955075.jpg

Bölgesel Amatör Lig'e yükselme mücadelesi veren Vefaspor’un dayanışma gecesi Ataköy Marina'nın güzel mekanlarından Nossa Costa Restaurant’a mükemmel bir ortamda gerçekleşti. Geceye yeşil-beyazlı tüm yöneticiler katılım göstererek misafirlerine hoşça vakit geçirmeleri için iyi bir ortam sağladılar.

Kulübün iyi yerlere gelmesi ve desteğin her daim yapılması için üyelere ve Vefaspor’u sevenlere seslenen Başkan Mesut Gülbaran, birlik ve beraberliğin karşılığı olan başarıyı yakalamak ve tekrar o eski şaşalı Vefaspor’u geriye getirmek için tek yürek olmaları için çağrıda bulunmadan geçemedi. Geceye katılımın üst seviyede olması dikkatlerden kaçmadı. Davetlilere mükemmel bir gece yaşatan Vefaspor Yönetim Kurulu Kulüp Başkanı Mesut Gülbaran ve Yöneticiler, misafirlerin iyi bir ortamda eğlenmeleri için onlarla birebir ilgilenmeleri davetlileri memnun etti.

ozamatorfutbol_1333809516147.jpg

Gecenin sanatçısı Hakan Altun’du
Gecenin müzik ziyafetini çeken isim, Fantezi Müziğinin eşsiz seslerinden olan ve eserleriyle herkesi kendisine hayran bırakan Hakan Altun’du. Ünlü sanatçı söylediği birbirinden güzel eserleriyle geceye katılan misafirlere mükemmel bir müzik ziyafeti çekti. Uzun yıllar önce Küçükpazarspor’un formasını giyen ve eski günleri davetlilerle yad eden Hakan Altun, esprili konuşmasıyla herkesi adeta kırdı geçti. Gecede kulübe gelir getirmek amacıyla yapılan çekiliş için herkesin elini cebine atması için çağrıda bulunan Hakan Altun, 50 Adet bilet alarak Vefaspor'a katkı sunanların başında yerini aldı. Altun, Vefaspor’un 3. lige çıktığı günün akşamı yine böyle bir ortamda Vefalılara harika bir gece daha yaşatacağının sözünü verdi. Gecede Hakan Altun’un Annesi Nilgün Altun ve Babası Hasan Altun’da geceye katılarak Vefaspor kulübüne destek oldu ve oğullarını doyasıya dinleme keyfi yaşadılar.

ozamatorfutbol_133380954259.jpg

"Vefa, sizlerle daha çok büyüyecek"
Vefaspor Kulüp Başkanı Mesut Gülbaran, gecede yaptığı konuşmada Vefaspor’un büyük bir camia olduğunu yerinin Amatör Lig olmadığını, en kısa zamanda Vefaspor’u Önce BAL, daha sonra da Profesyonel Lige taşımak için ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini söyledi. “Vefaspor, sizlerde daha çok büyüyecek ve daha büyük başarılara imzasını koyacak” diyen Başkan Gülbaran, “Gecemize katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Özellikle bizlere kapılarını açan Günay Restaurant ve Nossa Costa Restaurant sahibine teşekkür ediyorum. Her zaman mekanlarını bizlere açarak camiamıza destek olmuşlardır. Bu güzelliklerin devam etmesi için birler her zaman bu tür güzel mekanlarda olmaya devam edeceğiz. Gecemize destek sunanlara da ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.

HABER-FOTOĞRAF:İBRAHİM KESKİN

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri