karagümrük
Kayıtlı Üye
VEFASPOR :2 BAĞLARBAŞISPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig, Yükselme Grubu maçında Vefaspor ve Bağlarbaşıspor , Sarıyer Çayırbaşı Stadında karşılaştılar. Yeşil-Beyazlı Fatih ekibi, 10 kişi kalan rakibini Tolga Küstü ve Hakan'ın attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla Vefa, 6. maç sonunda 12 puana ulaşırken, Bağlarbaşı ise 8 puanda kalmış oldu.
Sarıyer Çayırbaşı Stadındaki mücadele öncesinde Süper Amatör Lig 4.Grupta lider olarak Yükselme Grubu maçlarına kalan Vefaspor şampiyonluk kupasını İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez'in elinden aldı. Düşmez, şampiyonluk kupasını Vefaspor kaptanı Mehmet'e takdim etti.
Klasman Gurbuna play-off maçı ile katılma şansı bulan Bağlarbaşıspor'un kupasını da İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Şişli Kulüpler Birliğ Başkanı Ahmet Kahraman, kaptan Sezai'ye takdim etti.
İlk yarıyı 38.dakikada Tolga Küstü ile Vefaspor 1-0 önde kapadı. İkinci yarının 71.dakikasında Bağlarbaşıspor'da Abdülhakim karşılaşmanın yardımcı Hakemi Gökhan Kesik'e yoğun itirazlarından dolayı karşılaşmanın Hakemi Mustafa Salih Erol 61.dakikada itrazdan sarı kart çıkardığı oyuncuyu 71.dakikada ikinci sarı kartı göstererek kırmızı kartla Abdülhakim'i oyun dışına gönderdi. 89.dakikada Vefaspor'da Hakan attığı goller maçın skoru beliriedi. 2-0.
Müsabakanın Hakemi Mustafa Salih Erol, zorluk derecesi yüksek maçı pozisyonlara yakınlığı ve ekibi uyumlu bir şekilde son derece iyi yöneterek takdir topladı.
SAHA: Sarıyer Çayırbaşı
SAHA KOMİSERİ: Mehmet Alev Terzi
HAKEMLER: Mustafa Salih Erol, Barkın Güdü, Gökhan Kesik
VEFASPOR: Serhan, Tarık (Doğan), Bahadır, Volkansel, Mehmet, Sezer, Hakan, Orçun (Sait), Tolga Küskü, Erdem, Muhammed (Tolga Öztürk)
TEKNİK DİREKTÖR: Adnan Esen
BAĞLARBAŞI: Görkem, Aziz, Sinan (Ahmet), Yıldıray, Sezai, Abdülhakim, Uğur, Fatih( Emre), Seçkin, Özay (Mustafa), Kenan
TEKNİK DİREKTÖR: Özcan Kerlik
KIRMIZI KART: 71.dk. Abdülhakim (Bağlarbaşıspor)
GOLLER: 38.dk Tolga Küskü, 89.dk Hakan (Vefaspor)