veee iste karsinizda ========>

yesil83

Bayan Üye
Yegenim hilal icin yaptigim.cepken. yani ceoken yapmak icin yola ciktigim ama baya bir mutasyon gecirdi zavalli benim elime dusunce. Tamamen kendim uydurdum kendim yaptim en ince ayrintisina kadar. Umarim begenirsiniz ve yorunlarinizi bekliyorum mutlaka.

957fd99f9906e718501a072ec14fa98a.jpeg

faca20332c7beee8a8f6ed122b54bed7.jpeg

4a84beb6c585ba53990fbde36a94c4ee.jpeg

c301fe0385d40054e61571bcc4b03299.jpeg

f2baab2eea1594fe4160e961a6eb295b.jpeg

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] [MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] [MENTION=158527]Puurple[/MENTION] [MENTION=160419]Queen2[/MENTION] [MENTION=161689]Sim[/MENTION] [MENTION=54437]ashli[/MENTION] [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Son düzenleme:
---> veee iste karsinizda ========>

Pek de yakışmış fıstığa pembiş pembiş. :)

Ellerine sağlık abla.

Pek de yakışmış fıstığa pembiş pembiş. :)

Ellerine sağlık abla.

sağol Tatlım. başımda bekledi. bittimi teyze diye:) ama evdekiler artık elişi yapmam istemiyorla işleri aksatıyorum ve bitene kadar elimdeki elişi Ali ile bile ilgilenmiyorum fazla:) evle ilgilenmiyorum. Annem kızıyor sana elişi yasak diyor. ablamda şikayetçi artık elişi yapmaktan dedikodu yapmıyon diyor :)

maşallah bitanem sen gerçekten beceriklisin bu konuda ellerine saglık canımın içi

sağol Tatlım. başımda bekledi. bittimi teyze diye:) ama evdekiler artık elişi yapmam istemiyorla işleri aksatıyorum ve bitene kadar elimdeki elişi Ali ile bile ilgilenmiyorum fazla:) evle ilgilenmiyorum. Annem kızıyor sana elişi yasak diyor. ablamda şikayetçi artık elişi yapmaktan dedikodu yapmıyon diyor :)

bu kötü olmus iste.. :) her isini bitir sonra otur el isine ablacim :)
ama güzel seylerde cikariyorsun ortaya :)güzelmis o gül kismi bitiriyor zaten beni :) bende istiyorum yapmak..sanirim niyetlenecek olursam annemde cok sevinir bu duruma :D

maşallah bitanem sen gerçekten beceriklisin bu konuda ellerine saglık canımın içi

Evet galiba canim :)

bu kötü olmus iste.. :) her isini bitir sonra otur el isine ablacim :)
ama güzel seylerde cikariyorsun ortaya :)güzelmis o gül kismi bitiriyor zaten beni :) bende istiyorum yapmak..sanirim niyetlenecek olursam annemde cok sevinir bu duruma :D
Oyle ama ben fazla uzun surdumu sıkılıyorum hemen bitsin diye elimden birakmiyorum oda problem oluyor.
Sagol begenmene sevindim.

Farklı birşey çıkmış ortaya ellerine sağlık :)
Yeğenlerin çok tatlı ama ya :eek: Maşallah..

Farklı birşey çıkmış ortaya ellerine sağlık :)
Yeğenlerin çok tatlı ama ya :eek: Maşallah..

Sagol canim. :) 3 numara cok fena. Hepsi birbirinden guzel ve zekidirler. :) normal yasitlari daha yeni yeni kelimeler soylerken bizimlkiler cumleler kuruyorlardi. 1.5 yasindaku yegenime diyorum dun (yemek yiyorduk) kalk sen diyorum yeme senin karnin tok. Kalk klak diyorum. Oda.. kalkmicam, yicem. Kalk len dedim masuz kizdiriyorum. Tamam bunu yiyeyim kalkcam duyor. Sok oldum. :)
Meyve yiyordu babasi dedi dedenede ver. Dedesine gitmis vermemek icin. Kendi bogazini tutmus og ogg. Yani dedesine sen yeme yersen bogulursun pis bu diyo diyo :)

Sagol canim. :) 3 numara cok fena. Hepsi birbirinden guzel ve zekidirler. :) normal yasitlari daha yeni yeni kelimeler soylerken bizimlkiler cumleler kuruyorlardi. 1.5 yasindaku yegenime diyorum dun (yemek yiyorduk) kalk sen diyorum yeme senin karnin tok. Kalk klak diyorum. Oda.. kalkmicam, yicem. Kalk len dedim masuz kizdiriyorum. Tamam bunu yiyeyim kalkcam duyor. Sok oldum. :)
Meyve yiyordu babasi dedi dedenede ver. Dedesine gitmis vermemek icin. Kendi bogazini tutmus og ogg. Yani dedesine sen yeme yersen bogulursun pis bu diyo diyo :)

Şimdiki çocuklar fena ya hepsi hazır cevap :))
Allah nazardan saklasın sıpaları
ask.gif

o gülleri nasıl yaptın
canım çok güzel olmuş ellerine sağlık :Ü

Aynen ben de gülleri soracaktım özellikle onlar çok hoş olmuş.
Emeğine sağlık yeşilcim :)

Emegine Saglik Canim Güzel Olmus ...

Bende Istiom :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri