Veee Bende HackLendim ..

endLesS

Webmaster
Düşmez Kalkmaz 1 Allah DerLer Ya Dün Gece Saat 12 Gibi Bende Hack Yedim .

GüvenLik Duvarı , GüvenLik PortLarından DeğiL . İnsanLığımdan Hack Yedim . Akşam Birisi EkLedi Beni Ve Bir Abimizin Beni Önerdiğini SöyLedi . Yardım İstedi Ve Bende Tabiki Dedim Bana Bir Resim Gönderdi Ben O Abimin İsmini Duyunca AnLayamadım ki Virüsmü DeğiLmi :) Anında Netim KesiLdi Resim geLdikten Sonra ve KopyaLanıyor Çıktı Ekranda Ve Modemımın IsıkLarı Söndü . İlk Yaptığım Bilgisayara Restart Yapmak Ve Modemın KabLosunu Çekmek oLdu . Belli ki Trojen Yemiştim . AsıL iLginç oLan İse Haberxxxx Adındaki Hack Haber Takipçisi Bir Sitenin Bu Haberi " Ünlü Hacker WhiteRooT HackLendi " BaşLığı aLtında GECE 1'DE YayınLamaSı . Belli Ki Organize YapıLmış Bir oLaydı Bu . Sitenin Sahibi Arkadaşım oLduğu için Gece Aradım . Ve Durumu DüzeLTeceğini SöyLedi. Ve Haberde kaLdırıLdı . 1 Gram Uyku Uyumadan Geceden Bu Yana KimLik Tespiti Araştırıyorum . Haber Sitesinin Admininin Şifresi Sayesınde bu Haber Yapılmış. Yani Bir Sosyal MühendisLik Durumu oLabiLir diye Düşündüm . Evde 2 Bilgisayar kuLLanırım Masaüstünde msn forum gibi işlerimi yürütürüm . Laptop'da İse Benım Herseyım Vardır ŞifreLerim, Forum ŞifreLeri , Forum Admin ŞifreLeri , Msn AdresLeri , Coder Arşivi , Hack ProgramLarı . BunLardan Birinden Birini aLmak İstedikLeri Kesin . Masaüstünden Tekrar Msn'e Giriş Yaptım ve CocukLa Konusmaya BasLadım Diğer Taraftanda Çocuğun İp Numarasını Kaydettim Ve Telekom'a Şikayette buLundum . Sonrasında İse Bir Hack Timinin Bu YazıLarım Üzerine Sözde " Biz Bu Adamı Bile HackLeriz " Diye PLan KurdukLarını Düşündüm (=

Sonra mı ?

Sonrasını Yakında KanaL A 'dan Duyarsınız (=

Şunu Unutmayın Her Zamnda SoyLerım En Buyuk GuvenLık Acıgı InsanLardır . Ben İyilik Yapmak İstedim Ama Başka NiyetLe geLmişLer (=

#

Merhamete AF YOK !

WhiteRooT

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri