Ve Sinema Tarihinin En Çok İzlenen Filmi: Düğün Dernek

Silencio

Kayıtlı Üye
fjdsex.jpg

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerinde yer aldığı 'Düğün Dernek'in sinema tarihinin en çok izlenen filmi oldu.

Anlık raporlara göre, Düğün Dernek 6 milyon 600 bin izleyiciyi geçerek, 6 milyon 567 bindeki Fetih 1453'ü devirdi...

Sinemalarda halen gösterimi devam etmekte olan Düğün Dernek 12.haftasına girerken 6.600.893 izleyici sayısına ulaşarak, Türk sinemasının en çok izlenen filmi oldu. Yaklaşık 4 hafta daha vizyonda kalacak olan filmin izleyici sayısının 7.milyona ulaşması bekleniyor.

Yapımcılığını Bkm Film’ in üstlendiği, Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı, Rasim Öztekin, Şinasi Yurtsever, Devrim Yakut, Barış Yıldız, İnan Ulaş Torun’un rol aldığı Düğün Dernek, 6 Aralık'tan bu yana sinema salonlarında izleyenleri kahkahalara boğuyor. İmece usülü bir Sivas düğünü hikayesi olan film halen sinemalarda seyirciyle buluşmayı sürdürüyor.​

Son düzenleme:
---> Ve Sinema Tarihinin En Çok İzlenen Filmi: Düğün Dernek

Komedi filmleri hiç ilgimi çekmedi bugüne kadar ama bunu izlemeliyim galiba..

Komedi filmleri hiç ilgimi çekmedi bugüne kadar ama bunu izlemeliyim galiba..

Gerçekten inanılması güç bir başarı. 52 haftada 6.5 milyon seyirci toplayan Fetih 1453'ü 11. haftasında geçti. Ki 4.5 milyonu geçen başka bir film yok :) Ama izleyenler ya çok beğeniyor ya hiç beğenmiyor benden demesi :)

Gerçekten inanılması güç bir başarı. 52 haftada 6.5 milyon seyirci toplayan Fetih 1453'ü 11. haftasında geçti. Ki 4.5 milyonu geçen başka bir film yok :) Ama izleyenler ya çok beğeniyor ya hiç beğenmiyor benden demesi :)

Doğru diyosun :) Bi izliyeyim bakalım yorum atarım :)
Sen beğendin mi peki ?

Doğru diyosun :) Bi izliyeyim bakalım yorum atarım :)
Sen beğendin mi peki ?

Ben çok güldüm. Hem öyle beş para etmez İvedik filmleri gibi değildi. Açıkçası ben bu filmin diğer komedi filmlerinden bir tık daha üstte olduğunu düşünüyorum. Ama sonuçta Türk filmi :) Çok güzel demek mümkün değil...

Merak ettim iyice :) Teşekkür ederim

Ben pek beğenmedim.. Ama Başarıları Takdire Şayan

Zevkler ve renkler tartışılmaz. Beğenmezsen sonra gelip bana laf etme :) [MENTION=161689]Sim[/MENTION] İyi seyirler şimdiden...

'Düğün Dernek' Tüm Zamanların En Çok İzleneni

'Düğün Dernek', vizyondaki 12. haftasına girerken 6 milyon 600 bin 893 seyirciye ulaşarak, 'Fetih 1453'ün, "en çok izlenen yerli filmi" unvanını aldı.

140223_dugun.hlarge.jpg

Yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı 'Düğün Dernek', vizyondaki 12. haftasına girerken 6 milyon 600 bin 893 seyirciye ulaşarak, 52 haftada 6 milyon 572 bin 618 kişi tarafından izlenen 'Fetih 1453'ün, "en çok izlenen yerli filmi" unvanını ele geçirdi.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, sinemalarda gösterimi devam eden 'Düğün Dernek', 12. haftasına girerken 6 milyon 600 bin 893 izleyici sayısına ulaşarak, Türk sinemasının "en çok izlenen filmi" oldu. Yaklaşık 4 hafta daha vizyonda kalacak filmin izleyici sayısının 7 milyona ulaşması bekleniyor.

Yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği, Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerini paylaştığı, Rasim Öztekin, Şinasi Yurtsever, Devrim Yakut, Barış Yıldız, İnan Ulaş Torun'un rol aldığı 'Düğün Dernek', 6 Aralık 2013'ten bu yana sinema salonlarında izleyenlerle buluşuyor. Filmde, imece usülü bir Sivas düğününün hikayesi anlatılıyor.​

Toplam Seyirci Rekoru - Düğün Dernek - 6.600.893
Toplam Hasılat Rekoru - Düğün Dernek - 65.281.331,00 TL
Üçüncü Haftasonu Seyirci Rekoru - Düğün Dernek - 588.254
Dördüncü Haftasonu Seyirci Rekoru - Düğün Dernek - 438.554
Beşinci Haftasonu Seyirci Rekoru - Düğün Dernek - 327.199
Altıncı Haftasonu Seyirci Rekoru - Düğün Dernek - 276.629
Yedinci Haftasonu Seyirci Rekoru - Düğün Dernek - 219.547

Sanırım bu hafta bu değişecek :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri