Ve herşeyin sonu !

Du Karmen

Bayan Üye
Aslında herkese bilindik gibi gelebilir bu hikaye ama aslında herşey çok farklı
Genç kız liseye gidiyordu. Abisinin düğünü ile evlerinde büyük telaş vardı. Babası serviscilik yapıyordu. anneside çocukların inip binmesinde yardım için babasıyla çalışıyordu. Ancak Düğün telaşından dolayı işe gidemiyor düğüne hazırlık yapması gerekiyordu. Okulun son haftaları olduğu için kıza rapor aldılar zaten ders işlenmediği için kız babasıyla servise gidip geliyordu.
sabah babasıyla evden çıkan kız akşama kadar 3 okul gezip yorgun bi şekilde gelip yatıyordu.Son zamanlarda gittiği bir okulda Bir gencin ona sürekli baktıgını farketti . Genç kız babasının arkadaşları olan tüm serviscileri tanıyordu ancak bu genci yeni görmüştü. Genç kızın 3 senelik sözlüsü ona bırakıp hiçbirşey yokken yurt dışına gitmesinden dolayı genç kız artık kimseye güvenemiyor gördüğü hiç kimseye bakmıyordu .
Ertesi gün kız yine aynı okula babasıyla gitmişti . Bu genci yine farketti .Aradan 5 dk geçti Yanına küçük bir çocuk geldi ve
- Abla numaranı verir misin ? dedi
Genç kız serviste rehber olduğu için numarasını istediği sandığı çocuğa ;
-Neden istiyorsun canım ? diye sordu
Küçük oğlan ; Bir ağabey istiyor abla Dedi
Genç kız ; Hadi canım servisine git ... Diyerek küçük çocuğu kibarca uzaklaştırdı.
Günler böyle geçiyordu Genç oğlan Hergün Anı Yerde durup kıza Bakıyordu.
Birgün genç kızın babasının servisi bozuldu ancak 1 okulun servis saati gelmişti Araba bulmaları gerekiyordu.
Genç kızın babası en yakın arkadaşını arayarak; Senin arabanın servisi yoksa oğlanı yollada benim servisi yapsın dedi.
Genç kız babasına ; ben mi gideceğim rehberliğe ? diye sordu
Babası ; Hayır kızım annen gitsin yolları tarif eder sende eve yardım edersin' Dedi.
Kız eve Annesi servise gitmiş. Kız evde Evli olan ablasıyla beraber sofrayı hazırlamış Balkondan annelerine bakıyorlardı Annesi kapının önüne bir servisle gelmiş ve inmişti . Kız biraz eğilerek arabanın içine Baktığında Arabadaki gencin Kendisine bakan genç oldugunu farketti. Komik geldi ve Masumca Gülümsedi ...
Kız diğer gittiği okullarda oradaki rehberlerle kaynaşmıştı arada 1 saatleri vardı geziyorlardı yemek yiyorlardı oturuyorlardı . Bigün rehber arkadaşı Genç kıza ; 'Yasin amca(genç kızın babasının en yakın arkadaşı) oğluna beni almak istiyor . İkimize beraber servis yaptırdılar. Ancak ben beğenmedim olmaz yapamam ben ama çok kibar birisi ' dedi.
Genç kız ; Hayırlısı olsun Arzucum' Diye geçiştirmişti.
Gün geldi Abisinin düğün günü çattı !
Herkes bir telaş bir heyecan içinde son hazırlıkları yapıyordu.
Genç kız hazırlıklarına tamamlamış Düğünün olacağı yere gitmişti Annesi Babası Yukarıda Ablası eniştesi Ve kendisi aşağıda misafirleri karşılıyorlardı .
Kız Yukarıdan inen bir aileyi gördü pek dikakt etmedi .
Yanlarına geldi Kız şaşırdı
hepsine hoşgeldin dedi son olarak elini uzattığı kişi ona Bakan Gençti.
Bu gelen aile babasının en yakın arkadaşıydı Aile dostlarıydı Ailecek...
Ancak kız genci ilk defa görüyordu Yasin Amca oğlunu gösterip 'Büyük oğlum Erhanın Abisi Askerden yeni geldi kızım Tanıştırayım' dedi
Genç kız Şok olmuştu Yıllardır bu kadar iyi tanıdığı birbirlerinden çıkmayan ailelerin böyle bir oğlu olduğunu bilmiyordu.
Ve nihayetinde düğün başladı. Eğlenceler gülümseler Fotoğraflar Tebrikler Oyunlar Gayet güzel bir düğün geçti.
Genç kız abisinin düğünü olduğu için sürekli oynuyordu Seviniyordu onların mutluluğuna ama bazen fark ediyordu bir çift göz hepp onun üzerinde duruyordu ...
Ve düğün bitti...
Gelen misafirleri uğurlama kısmına geldi sıra...
Babasının en yakın arkadaşı gelip 'canım kızım darısı sana ' deyip genç kızın elini sıkıca Tuttu.
Annesi tebrik etti Sarıldı
Erkek kardeşi Genç kızla çok yakın olduğundan ' darısı sana güzel kardeşim senin düğünündede böyle beraber olalım ' dedi
Ve son olarak Genç oğlan geldi ' Görüşmek üzere,Numaranızı vermediniz ama olsun ' dedi
Genç kız şok olmuştu Hiç böyle birşey beklemiyordu . Üstelik Rehber arkadaşını bu genç oğlana istiyorlardı .
Bi anda kendine gelemedi düğün bitmişti Herkes evlerine dağılmıştı
Genç kız gece yastığa kafasını koydu düşündü düşündü . Ne istiyordu bu genç oğlan benden ? diye ...

3 gün sonra genç kıza bir mesaj geldi ;
- Selam Numaranı vermedin ama ben babanın telefonundan aldım umarım kızmamışsındır kötü bir niyetim yok tanışıp arkadaş olmak istiyorum Zaten ailelerimizn yakınlığı ortada... Kendine iyi Bak adını bilmediğim Güzel kız...
-Neden bana bu kadar ulaşmaya çalışıyorsunuz anlamadım ?
-Bak gerçekten benden korkma aklına ne geliyosa sor cevaplamaya hazırım
-Birşeyden korkmuyorum. Sadece anlayamıyorum arkadaşlıklarda yaş farkı olmaz ama biraz büyük değil misin :)
-bak annenle babanın arasında kaç yaş var sorun etme böyle şeyleri sakın ha abi falanda karıştırma
-Anladım. Ancak seninle konuşmam doğru olmaz .Arzu yla evlenmeni istiyorlar düğünede gelmedi gelseydi iyi olurdu
-evet gelmedi aslında ondan senin numaranı aldırıcaktım kardeşime oda istemedi öyle kalmıştı kısmet
-Peki konuşmamızda herhangi bir sakınca yok
_birşey sorabilir miyim ?
- evet dinliyorum
- düğünde dans ettiğin kirli sakallı genç kimdi ?
- arkadaşım
-peki teşekkür ederim

konuşmaları böyle devam etmeye başladı . Aralarında bir arkadaşlık kurulmuştu artık hergün mesajlaşıyorlardı.Gençoğlan Genç kıza mesaj atıyor kızda karşılık veriyor günleri kovalıyorlardı. Bu arada genç oğlan kıza bir hediye almak istediğini söylüyor . ve bir evcil hayvan alıp getiriyordu . kız çok sevinmişti bu duruma ancak bir yandanda korkuyordu.
Genç kız tatile gitti. Genç oğlan sürekli mesaj atıyordu .
-Ankara boş ! ankara ağlıyor ! Ankarada yokum bu gece
-öyle deme sevdiklerin var
-sen yoksun Birşey söyleyeceğim ama bana kızma :(
- dinliyorum neden kızayım ...
- senden çok hoşlanıyorum sen ne dersen ne istersen de ama bu böyle lütfen bişey deme...

kız şaşırmıştı böyle birşeyi beklemiyordu. Kardeşiyle abi kardeş gibiyken Abisinin bu davranışı şaşırtmıştı. Hoşunada gitmedi değildi aslında
Genç kız tatilinin son günlerine doğru duygularından emin bir şekilde Gencin önceden ettiği teklifin hala geçerli olup olmadıgını sordu
Genç cok sevinerek geçerli oldugunu belirtti
genç kız kabul ettiğini söyleyince genç oğlan sevincinden havalara uçtu
Ve genç kız Şehrine gelmişti...
Genç oğlan buluşmak istediğini söyledi Genç kız hazırlanıp evden çıktı.
Genç oğlan yukarı sokakta arabasıyla genç kızı bekliyordu genç kız geldi oğlanla sarıldılar Genç oğlan kızın elini tutmaya dahi korkuyordu Çünkü Seviyordu..
Öyle diyordu...!
Zaman akıp gitti . Birgün genç oğlan la GEnç kız buluştular Genç oğlan
-Sevgilim sana birşey diyeceğim ama beni anla ne olur ' dedi
Genç kız dinlemekli bir şekilde evet dercesine kafa salladı
genç oğlan kıza o an öyle ir darbe vurduki genç kız hayallerinin yıkıldığı an oldugunu düşündü.
Çünkü genç oğlan kıza tatildeyken onu aldattığını ancak sadece ve sadece onu sevdiğini söylüyordu .
genç kız hışımla arabadan indi ve koşarak eve gitti ağlamaklıydı kız üzgün kırgın...
Aradan 3 hafta geçti... Genç kız artık ne onun adını duymak istiyor nede geldiklerinde onunla görüşmek istiyordu. Genç oğlanın erkek kardeşiyle sürekli görüşen Genç kız abin varsa beni çağırma lütfen Kardeşim ' diyor kaardeşini ikna ediyordu.
Birgün genç kız arkadaşlarıyla mahallelerinde gezerken genç oğlan kızın karşınıa çıktı genç kız yolunu değiştirdi GEnç oğlan arkasından baktıı baktıı ...
ve kızın telefonuna bir msj '
- çok güzel olmuşsun bensiz mutlumusun söyle başka ellerde ne bulursun ?
kız sinirlenmişti sanki hayal kırıklığına uğrayan oydu ona böyle bir msj atıyordu hiçbirşey yazmadı genç kız yoluna devam etti
aylar sonra okullar açıldı genç kız okuluna adapte olmuş gidip geliyordu
genç oğlan sürekli yollarına çıkıyor arkadaş olmayı teklif ediyordu
kız kabul etti ama sürekli karşıma çıkmanı istemiyorum ' dedi
günler böyle geçerken genç oğlan başkalarıyla çıkıyordu genç kızın içi kan ağlıyordu ama barışalım ! diyemiyordu .. genç oğlan mutlu mesut kız arkadaşlarıyla gezip tozup eğleniyordu.
birgün bir internet sitesinde üye olan genç kızı genç oğlan ekledi.
Genç oğlan genç kızın resimlerini begenıyordu
genç kız kendi resimlerini begendiğini sanarak sevindi ancak tıklayıp açtıgında begendiği resimlerin en yakın arkadaşlarından biri oldugunu gördü
ve üzüldü..
Ben böyle bir adamı sevemem ! diye haykırası geldi.
ertesi gün en yakın arkadaşı gelip Genç oğlanla çıktıgını söyledi kız dahada yıkılmıştı
ancak mutluluklar diledi yapacağı birşey yoktu
artık hayat boştu genç kız için ne yapacak birşey nede bir uğraş nede bir sevgi hiçbirşey yoktu

genç kızın ailesi taşınmak için ev arıyorlardı. babasının en yakın arkadaşı olan yasin amca ev bulmuştu onlara kız sevinmişti uzakta olacağım görmeyeceğim unutacağım diye ancak hiçte öyle olmadı buldukları ev yanyanaydı...
binalar yanyana olunca görüşler dahada yakınlaştı
genç kız bunlarıda atlattı geçer diye diye okulunu bitirdi kendini evine kapadı

artık Genç oğlan Birgün o kızla Birgün bu kızla geziyor
Ancak genç kız içinden genç oğlanı söküp alamıyor...

---> Ve herşeyin sonu !

Hayat Boş Salla Çoş:R
Ona Buna Kafa Yormamak Lazım :R
Teşekkürler Konu İçin.

---> Ve herşeyin sonu !

Ya bunun özetini çıkar ya da filmi çıkınca izlerim ben. Bu kadar şey okunmaz ya.

---> Ve herşeyin sonu !

Üzülecektim gerçekmiş diye. Çok fantazi ürünü bir yazı. Şimdi öyle kızlar yok, kızlar erkeklerden daha fena hatta.

İşte böyle bir duygusala bağlamış birisi kendini, ortaya bu çıkmış.

---> Ve herşeyin sonu !

O zaman şöyle anlatayım bu tür insanlar genelde karşısındakini kendilerinden çok seven tipler.
Bir insan en çok kendini sevmeli, kaldı ki kendini sevmeyen başkasını sevemez zaten. Ancak işte böyle bağımlı hale gelir. Ben bu durumu çok sağlıklı bulmuyorum.

Erkek veya kadından biri terk ediyorsa diğeri tamam üzülsün, ağlasın zırlasın ama hiç bir şey kendi hayatından değerli değil ya hu.
O arkadaşına söyle dışarda daha çok erkek var, servisçinin oğluna takılıp kalmasın. ne doktorlar, mühendisler var ya hu. :)

---> Ve herşeyin sonu !

O zaman şöyle anlatayım bu tür insanlar genelde karşısındakini kendilerinden çok seven tipler.
Bir insan en çok kendini sevmeli, kaldı ki kendini sevmeyen başkasını sevemez zaten. Ancak işte böyle bağımlı hale gelir. Ben bu durumu çok sağlıklı bulmuyorum.

Erkek veya kadından biri terk ediyorsa diğeri tamam üzülsün, ağlasın zırlasın ama hiç bir şey kendi hayatından değerli değil ya hu.
O arkadaşına söyle dışarda daha çok erkek var, servisçinin oğluna takılıp kalmasın. ne doktorlar, mühendisler var ya hu. :)

Süpersiniz. xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri