..Ve Celustka idmanda

' SeRcaN

Kayıtlı Üye
Bordo-Mavililer'in son transferi, dün yeni takım arkadaşlarıyla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Çek stoper, sıcakkanlı tavırlarıyla dikkat çekti.

Hollanda’nın Tegelen kasabasında kamp yapan Trabzonspor’da, son transfer Ondrej Celustka ilk antrenmanına çıktı. Slavia Prag takımından transfer edilen Çek stoper, yeni takım arkadaşlarıyla tanışırken, sıcakkanlı tavırlarıyla dikkat çekti. Bordo-Mavili takımın teknik heyeti de Celustka’nın yabancılık çekmemesi için 22 yaşındaki oyuncuyla özel olarak ilgilendi. Hafif sakatlığı bulunan Adrian doktor kontrolünde düz koşu yaparken, kaleci Onur Kıvrak çalışmaya katılmadı. SportClub İrene sahasında yapılan ve yaklaşık 1 saat 45 dakika süren idman, daha çok kondisyon ağırlıklı geçti. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular daha sonra 5’e 2 top çalışması yaptı.

Taraftar yalnız bırakmadı

Futbolcular, ardından ormanlık alanda 20 dakika kadar koşu gerçekleştirdi. Bordo-mavililer antrenmanı yerde egzersiz çalışması yaparak bitirdi. Oyunculara, az sayıda Trabzonspor taraftarı da büyük ilgi gösterdi.​
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst