karagümrük
Kayıtlı Üye
ALİAĞASPOR:5 KINIK BELEDİYESPOR:0
İzmir 1. Amatör Lig 1. Grup'ta mücadele eden Aliağaspor sezonu şampiyon olarak tamamladı. Ligin son karşılaşmasında evinde Kınık Belediyesporu konuk eden Yeşil-Beyazlılar rakibini 5-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Bu sonuçla Aliağaspor play-offlara lider olarak katılmaya hak kazandı.
Karşılaşma sonunda düzenlenen kupa töreninde Aliağaspor takım kaptanı Bilal Özkurt şampiyonluk kupasını İzmir ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Taşpınarın elinden aldı.
1.Dakika: Aliağaspor maça golle başladı. Santra vuruşunun hemen ardından Zekinin uzun pasında sağ kanatta topla buluşan Mehmet Salihin yaptığı ortada Gökhanın kafa vuruşu ağlarla buluştu: 1-0
18.Dakika: Mehmet Salih ceza sahasına girer girmez yerden sert vuruşunda top direkten döndü. Dönen topu iyi takip eden Zekinin ortasında Gürselin kafa vuruşu ağlarla buluştu: 2-0
21.Dakika: Gürsel pası ile buluşan Gökhan, yerden düzgün vurdu: 3-0
47.Dakika: Zekinin ara pası ile ceza sahası içinde topla buluşan Gökhan plaseledi: 4-0
70.Dakika: Ceza sahası önünde oluşan karambolde topla son buluşan Bilal Özkurtun yerden sert ve düzgün vuruşunda top ağlarla buluştu: 5-0
Alper Peker: Süper Amatör Ligi istiyoruz
Grubu şampiyon olarak tamamladıkları için mutlu olduklarını belirten Aliağaspor Antrenörü Alper Peker, Başarılı bir sezon geçirdiğimiz 1. Amatör Küme 1. Grupta ligi lider olarak tamamladık. Önümüzde çok önemli play-off karşılaşmaları var. Play-offlara lider olarak gittiğimiz için avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Play-off karşılaşmalarında da başarılı sonuçlar alarak Süper Amatör Lige yükselebilmek için mücadele edeceğiz. Tüm oyuncularıma, taraftarlarımıza ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum" dedi.
Uğur Eren: Sporun Her Branşında Başarılıyız
Zorlu bir lig sürecinden sonra ligi şampiyon olarak tamamladıklarını belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren, Takımımızın play-offlarda başarı yakalayarak Süper Amatör Lige çıkacağına inanıyorum. Tüm oyunculara ve teknik heyete güveniyorum. Hedefimize ulaşana kadar her yükseldiğimiz ligde misafir olduğumuzu düşünüyorum. Aliağasporu layık olduğu yerlere getirme hedefindeyiz. Aliağaspor tüm gücüyle profesyonel lig hedefine kitlendi. Bizlere destek veren tüm taraftarlarımıza ve Aliağa esnaflarına teşekkür ederim. Hedefleri olan bir kulübüz ve bu hedef doğrultusunda tüm branşlarda çok başarılı sonuçlar elde ediyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz tüm branşlarda başarıdan başarıya koşuyoruz dedi.
STAT: Aliağa Belediyesi Şehir
HAKEMLER: Hasan Özçullu, Şeyhmus Yüksek, Selçuk Kocaman
ALİAĞASPOR: Engin *** (73 Mert **), Bilal Ceylan ****, Murat ****, Esen ****, Bilal Özkurt ****, Ahmet Turgut *** (56 İsmet ***), Mehmet Salih ****, Ahmet Seyhan *** (46 Yılmaz ***), Gürsel ****, Zeki ****, Gökhan ****
KINIK BELEDİYESPOR: Uğurcan * (70 Ömer *), Emrah * (.64 Samet *), Serdar *, Ümit *, Arif **, Erhan *, Adnan **, Serkan **, İsmail *, Kadir *, Berkay *
SARI KARTLAR: Ahmet Seyhan, Engin, Mehmet Salih (Aliağaspor), İsmail, Serdar, Kadir (Kınık Belediyespor)
GOLLER: Dk.1, 21 ve 47 Gökhan, 18 Gürsel, 70 Bilal Özkurt