Ve Alex Resmen Gitti!

Mastor

Kayıtlı Üye
ALEX RESMEN GİTTİ!

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Alex, Twitter hesabından yaptığı açıklamada kontratını sonlandırdığını açıkladı: "Kontratımı sonlandırdım. Hayatımın en üzücü imzası oldu. Fenerbahçe bir oyuncu kaybetti ama bir taraftar kazandı. Her şey icin teşekkürler"

---> Ve Alex Resmen Gitti!

:D severdımm alexıı yazık olduuu ... +samettte yolcular lıstesınee yazılmıstır heralde :D:D

Böyle olmamalıydı, böyle bitmemeliydi çok sinirliyim öyle böyle değil,

Lan yemin ediyorum sabaha kadar insan sövsem içimdeki sinir, nefret dinmeyecek

Sen geldiğinde ben 13 yaşındaydım. Seninle beraber büyüdüm, seninle anlam kazandı futbol. Şimdi sen gittin ya her şey anlamını yitirdi bende. Fenerbahçe bile.. Sen tüm takımmışsın meğer Alex. Fenerbahçe senmişsin. Çok sevmişiz biz seni. Çok sevdirdin kendini bize, gidişine alıştırmadın hiç. O gitmez dedik biz. Herkes gider Alex kalır. Ama sende gidiyorsun işte herkes gibi. Dün bizlere son kez teşekkür ettin camdan. Eşinin çocuklarının üzerinde yine Fenerbahçe forması vardı. Gözleriniz doldu, gözlerimizi doldurdunuz. "Yine gel Alex teknik direktör ol ileride" dedi bir ses, belki sonra dedin. Çabuk geçsin günler bu sefer çubuklunun içinde değil kulübede otur. Sen yönet takımı kaptan. Bu gidişi hiç saymadık biz sen yine GEL. Hiç gitmeyecekmiş gibi kal orada biz bakarız sana. Keşke her gün 14 Eylül olsa sen her gün yeniden doğsan ama hiç ölmesen. Keşke bir gün terbiyesizlik yapsaydın şöyle şöyle yapmıştı deseydik. O zaman daha kolay olurdu unutmak. Ama yapmadın tüm renkleri buluşturdun dün gece. Herkes gidişine üzüldü. Dün sen değil Fenerbahçe yönetimi süresiz kadro dışı kalmıştır. Sen; Lefter'in alnından öptüğü adam bugün gidiyorsun. Çok bekletme bizi KAPTAN..

maria_gitme__vXzfJhO9_.jpg

Kaptan geri döndüğünde teknik direktör olarak, Aziz metriste olacak !

Harbiden üzüldüm ya. Oğlun Felipeyi çok özleyeceğim :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri