Vazgeç/me ..

Lessien

Banned
Vazgeç/me ..

Yine Aldım Kalemimi Elime , birde kalemtraş ... Silgi kullanmam ben bilirsin ... Ama Bu Sefer Ne karanlık var İçimde Nede aydınık ... bu sefer sadece sen varsın içimde .. Karanlık ve aydınlık olan sadece sen ... Kocaman bir sen , içime sığdıramadığım sen ... Cümlelerim sessizce ağlarken , harflerin her biri düşerken kağıda , ben yine seni arıyorum kalbimin sokak köşelerinde . Bilirim her sokak başında o mis kokan teninin kokusu var , sokakların her bir yanına yayılmış olan kokun , ama en çok orada var kokun .. Koşa koşa arıyorum seni içinde .. Bazen ayağım takılıyor kurduğun cümlelere , beni ezip geçtiğin harflere takılıp düşüyorum .. Tekar kalkıyorum . Aklıma geliyor , hayal ediyorum seni küçücük bir umutla , seni gördüğüm yere koşuyorum . Ama bakıyorum yine yoksun , yoksun işte yoksun yoksun yoksun yoksun ... Olsun diyorum kendi kendime .. Ve bir an geliyor ama bu sefer karşına çıkmaktan korkuyorum .. Usulca kaçıyorum nefesimin götürdüğü yere , nefesine koşuyorum , kokuna koşuyorum .. Bakıyorum kalbim acıyor , dinsin diye daha hızlı koşuyorum bir umutla ...

Havaya bakıyorum , kafama düşen damlacıklar ve yürüdüğüm yolda şıpırtı sesleri .. Yağmur yağıyor yine . Etrafımı gezdiriyorum gözlerimle , gözlerinle .. Sığınacak hiç bir yer yok .. Dikiyorum gözlerimi gökyüzüne , bakıp seni hayal ediyorum yine , gözlerini hayal ediyorum sessizce . Yağmur damlaları sırılsıklam ediyor beni , damlaların elbiselerime verdiği ağırlığı fark ediyorum .. Oturuyorum sokağın bir köşesine , yine gözlerini hayal ediyorum .. Benim güneşim sensin , belki doğarsın diye bekliyorum ufak bir umutla .. Ansızın ısınıyorum , belkide ben öyle hissediyorum , güneşi göremesemde ısınıyorum ...

Sokakları tekrar gözden geçiriyorum .. Bakıyorum ama işte , yine yoksun .. Aslında bugüne kadar fark edebildin mi bilmiyorum ama .. Sahip olduğum tek şeysin ... Sokaktaki insanlara soruyorum sebi , maske takmış insan topluluğuna .. Gören yok , cevap yok .. Bilmiyorum görmedim diyenler aklımı felaket bir enkaza sürüklüyor beni .. Belkide hayalinle yaşıyorum ?
Gözlerini hayal ediyorum teninin kokusunu özlüyorum . Biliyorum sende özlüyorsun .. Belkide sen beni arıyorsundur , belkide birbirimizi arıyoruzdur ?

Yine hiç durmadan devam ediyorum . Her gün gördüğüm insanlar beni bana sorarken , ben onlara seni soruyorum . Cevap yine yok ...
Ben Seni Ararken Sen Benden Vazgeçme Olurmu * ? ...

Timur K.(Lessien)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri