ashli
Bayan Üye
Kim olduğun ne yaptığının yanında önemsizdir. Kim olduğuma gelince, maskeli bir adamım. Senin gözlem gücünü sorgulamıyorum, sadece maskeli bir adama kim olduğunu sormandaki çelişkiye dikkat çekiyorum. Böylesine hayırlı bir gecede sıradan lakabımı söylemek yerine bu dramatis persona’ nın kişiliğinden bahsetmeme izin ver.
Voila ! Görünüşte kaderin cilvesiyle, hem kurbanı, hem de suçluyu oynamak zorunda kalan vasıflı bir vodvil oyuncusuyum. Gördüğün bu çehre sadece görünüşümün gizlenmesi değil, artık var olmayan, yok olmuş halkın sesinden geriye kalan son izdir de.
Ancak, bu geçmişte kalmış, rahatsızlık veren kişi cesurca geri döndü ve kendini bu vurguncu ve vicdansız, aşağılık insanların öncü olduğu ahlaksızlığı şiddet ve vahşet kullanmaya ve irade gücünü ihlal etmeye göz yuman kişileri alt etmeye vakfetti…
Yapılacak tek doğru şey, boş yere söylenmeyen , vaat edilmiş intikam ve kan davasıdır. Çünkü bunun değeri ve doğruluğu bir gün dürüst ve erdemli insanların doğruluğunu kanıtlayacaktır.
Velhasıl, bu laf kalabalığı bir laf salatasına dönüşmeye başladı. Dolayısıyla kısaca şunu söyleyeyim ki sizinle tanışmak bir şeref ve bana ‘’ V ‘’ diyebilirsiniz…
alıntı