©ﻕΞתς яΞiš
Kayıtlı Üye
Güzelim yurtdışında olduğun için bilmiyosun bazı şeyleri. Tayyip Erdoğan bir çiftçiye beğenmiyorsan ananı da al git lan dedi. bu onun resmibu resimi bence herkez istedigi yere cekebilir vede görmek istedigi gibi görebilir diye düsünüyorum...
©ﻕΞתς яΞiš;1082332' Alıntı:Güzelim yurtdışında olduğun için bilmiyosun bazı şeyleri. Tayyip Erdoğan bir çiftçiye beğenmiyorsan ananı da al git lan dedi. bu onun resmi
valla bu adamı secenler düşünsünler bişey diyemiycem
yani o ciftciler olmasa TURKİYE bu kadar ayakta olamzdı ama saolsun o kadar çok yanlış yapıyoki adam ciftciler artık bırkıyolar işini hepsi buyuk şehirlere göçüyolar sonrada başbakan artık gelen köylüye sorar kardeşim istanbula nie geldin die öle bişey yapacaktı ya ne oldu acaba merak ettim
herşey ortada bncede şu el işaretine bak tehdit ediyo resmen rezil
çok şey yazmak isterdimde olmaz şimdi
teşekkurler abim
©ﻕΞתς яΞiš;1081530' Alıntı:İnatla tartışanlar olacak ve bu resme montaj da diyenler olacak
İNATLA MONTAJJJ
İNATLA MONTAJJJ
şaka bi yana
gün geçtikçe tayyip hakkında,,beynimde oluşan kurtçuklar ısrarla çoğalıyor ((
aman ablam ya sinir etmişlerdir bilinmeyen birşey vardır belki zorla üstüne yürümüşlerdir tayyipin..kurtçukların beynini karıştırmasına izin verme..
hahaha alemsin çağlam yaa...
ama çağlam,,tmm iyi işlerde yaptı onları inkar etmiyorum da...son zmanlarda fazla düşünüyorum...''acaba''
kurtçuklara laf anlatamıorum ki... inatla üremeye devam ediyorlar... ((
boşver ablam sen akıllısın o kurtçuklara laf geçirirsin..
Ben yaptığı iyi hiç birşey göremiyorum nedensetmm iyi işlerde yaptı onları inkar etmiyorum da...
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.