vatandaş dinlemenin adabı !

bu resimi bence herkez istedigi yere cekebilir vede görmek istedigi gibi görebilir diye düsünüyorum...

©ﻕΞתς яΞiš;1082332' Alıntı:
Güzelim yurtdışında olduğun için bilmiyosun bazı şeyleri. Tayyip Erdoğan bir çiftçiye beğenmiyorsan ananı da al git lan dedi. bu onun resmi ;)

hadi yaaa inanmiyorum bunu bilmiyordum tskler paylasim icin :)

valla bu adamı secenler düşünsünler bişey diyemiycem

yani o ciftciler olmasa TURKİYE bu kadar ayakta olamzdı ama saolsun o kadar çok yanlış yapıyoki adam ciftciler artık bırkıyolar işini hepsi buyuk şehirlere göçüyolar sonrada başbakan artık gelen köylüye sorar kardeşim istanbula nie geldin die öle bişey yapacaktı ya ne oldu acaba merak ettim

herşey ortada bncede şu el işaretine bak tehdit ediyo resmen rezil

çok şey yazmak isterdimde olmaz şimdi

teşekkurler abim

valla bu adamı secenler düşünsünler bişey diyemiycem

yani o ciftciler olmasa TURKİYE bu kadar ayakta olamzdı ama saolsun o kadar çok yanlış yapıyoki adam ciftciler artık bırkıyolar işini hepsi buyuk şehirlere göçüyolar sonrada başbakan artık gelen köylüye sorar kardeşim istanbula nie geldin die öle bişey yapacaktı ya ne oldu acaba merak ettim

herşey ortada bncede şu el işaretine bak tehdit ediyo resmen rezil

çok şey yazmak isterdimde olmaz şimdi

teşekkurler abim
;)

©ﻕΞתς яΞiš;1081530' Alıntı:
İnatla tartışanlar olacak ve bu resme montaj da diyenler olacak :D

İNATLA MONTAJJJ :D:D

şaka bi yana :)

gün geçtikçe tayyip hakkında,,beynimde oluşan kurtçuklar ısrarla çoğalıyor ((:)

aman ablam ya sinir etmişlerdir bilinmeyen birşey vardır belki zorla üstüne yürümüşlerdir tayyipin..kurtçukların beynini karıştırmasına izin verme..:D

hahaha alemsin çağlam yaa...

ama çağlam,,tmm iyi işlerde yaptı onları inkar etmiyorum da...son zmanlarda fazla düşünüyorum...''acaba''

kurtçuklara laf anlatamıorum ki... inatla üremeye devam ediyorlar... ((:)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri