Vatan Sağolsun Anne...

endLesS

Webmaster
Tarih 14 Temmuz. Yine sakin bir gün. Hafif de neşem yerinde hani. Müzik dinliyordum ve gündem'i takip ediyim bahanesi ile o karakutuyu açıyım dedim. Açtım müzik kanallarını incelerken " Bugün ki hain saldırı sonucu hareketli parçalar çalmıyoruz " yazan bir yazı vardı kanal'da. Merak ettim ve bastım TRT HABER'e. Sonra ne görsem ? 13 Şehit. Buz gibi olmuştu bi anda kollarım. 13 Şehit ne demek bilirmisiniz ? Sadece 13 Askerin Gururlu bir şekilde Şehit olması değildir. 13 Aile'nin çökmesi demektir. 13 Ailenin evine kor düşmesi, babasız ama GURURLU Türk Çocuklarının yetişmesi demektir. Anaların bağırlarına taş basması ve VATAN SAĞOLSUN demesidir 13 Şehit. Ah vah zamanı değildir beraberlik zamanıdır denilir hep. Ama hangi beraberliktir bu ? Birileri Fenerbahçe Başkanının içerde olması sevincinde kimileri çeşitli mülakatlara hazırlanmakta sırf gelecekte iyi bir para alabilmek için. Kimisi kız peşinde g*tünden sarkan pantolonlar almakta, LCW'ler - Nike'lar dolmuş özenti millet ile. Onların Nike Ayakkabıları olmadı hiç belki de . Kızları kollarına takıp gezdiremediler belki de ama MERT'CE CENK ETTİLER SİLVAN'DA ! Aileleri demedi hiçbir zaman. Keşke gitmeselerdi diye. Geçmişim içeri kafam bir dünya yine elimden bişey gelmiyor ve o kadar doluyum ki o sıralar. Diyorum Ey Allahım. Nereye kadar böyle ? Üzülmüyormuyum ? Üzülüyorum. Ağlamıyormuyum ? Ağlıyorum . Ama bu zerre kadar koymazken elin 3 kuruşluk Şerrefsizlerine hala Milletin vekili olarak dolaşırken Meclis'de benim üzüntümün faydası varmıdır acaba ? Akşam oldu ve konuşmalar çıkıyor yavaştan televizyonlara.

" Hesabı sorulacaktır " diyordu birisi " ulan sen neyin hesabını soruyorsun " diyordu babam arkadan. " Senin bunu demeye hakkın yok " diyordum içten içe. Sen de vermedin mi Oyunu bu Hükümete ? Pkk zaten Azmış köpekten başka bişey değildir. Piyondur ! Kahpe Dölüdür ! Paraya satar kızını, Namusunu ! Hiyanet eder bu Vatana, Ecdadına ! Sen neyin derdindesin. Siz Neyin Derdindesiniz peki ? Sanıyormusunuz Asker bitirince rahatlayacak ortalık ? Kurtulacak Askerimiz ? Yanmayacak artık ana baba ocakları ? Boş Hayaller bunlar. Siyasiler adam olmadığı birlik beraberlik sağlamadığı sürece hiçkimseden bir halt olmaz. Bu Millet zaten hep birlik zaten sürekli hazırda bekliyor gençlerimiz. Sizde birleşin. Ama Elin O**** çocuklarını aranıza alarak değil kendi aranızda uzlaşın. 4 Villa'da almayıverin Boğaz manzaralı bi yerden. Yanmasın ocakları anaların.

Bir de kardeşlik vardır ki hiç sormayın. Bu haylaz bir kardeş sanırım ? Esnafın camını, dükkanını taşlayan. Polisine Molotof atan kardeş, Bacına sarkan, çocukları dövüp ellerinden harçlıklarını - gururlarını alan kardeş, Uyuşturucu pazarlayıp bu gençliği zehirleyen kardeş. Çaresiz gencecik kızları Fuhuşa zorlayan kardeş.

Bu kadar çok kardeşi olanın Annesi boş durmamış demektir.

Evet Ben Tek çocuğum ! Öyle kardeşlik olmaz olsun. Kürtleri de suçlu görüyorum artık. Bu Vatan evlatlarına hala sahip çıkamıyorlarsa kurusun gitsin o halkın tüm neferleri. Yayılmasın bu virüs temiz kürtler üzerinde. Oynanmasın bu oyunlar..

Ya kardeşinizi iyi seçin, ya da onları sizlere tanıtanları..

Peki sizin kaç kardeşiniz var ?

15 Temmuz Güncesi..
Günce

---> Vatan Sağolsun Anne...

Allah Razı Olsun Kardeşim Tam İçimden Geçenleri Anlatmışsın Allah Razı Olsun....

eşi olanların daha yeni evlenenlerin yuvasını yıktılar. içim çok acıyor. Melih hepimizin içindekileri dökmüşsün satırlara sağ ol..

Ne olursa olsun milletimizin bütünlüğünü bozamayacaklar..Sağol..

O soysuzlar için diyeceğim tek şey var : Elinden geleni ardına koyma !Türk Milleti geçmişte nice tarihlere imza attı nice savaşlar antlaşmalar ...
Bayrağımız da bile o şanlı Türk askerlerinin , Türk gençlerinin izi var .
Bitmedi Bitmeyecek !
Sağol Melih ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri