Vaslui'nin Hocası Tam Bir Çılgın

bluee

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe'nin ön eleme oynayacağı Vaslui'nin hocası Sumudica, ilginç hareketleriyle hep gündem belirliyor.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turundaki rakibi Vaslui'nin teknik direktörü Marius Sumudica ilginç karakteriyle Romanya'nın en büyük fenomenlerinden biri olarak tanınıyor.

Sumudica, Rapid Bükreş'i çalıştırdığı dönemde Unirea Urziceni maçı sonrası basın mensuplarına olan tepkisini pantolonunu indirerek gösterdi. Pantolonunu indirdikten sonra, “Ben iyi değilim. Bu hayatı ödünç aldım. Kim olduğumu ve nasıl yaşadığımı bilmiyorum” ifadelerini kullanan Sumudica, ezeli rakibi Steau Bükreş taraftarlarının diline düştü ve adına tezahürat bile yazıldı.

Futbolcusunun hışmına uğradı
Sumudica'nın vukuatları bununla da bitmedi. Antalya'ya gelen Sumudica oyuncusu Constantin ile birbirine girdi. Constantin'in eşine sözlü tacizde bulunan Sumudica, bunu espri olarak söylediğini iddia etse de yumruklardan kaçamadı.

Sumudica'nin Vaslui'ye transfer olması üzerine Constantin yeniden Bükreş'e döndü. Rapid Bükreş'in Gaz Metan ile oynadığı maçta galibiyetin sevinciyle hızını alamayan Sumudica, yan hakem Teodor Craciunescu'yu yanağından öptü. Bu hareketinin ardından Romanya Futbol Federasyonu tarafından 845 Euro para cezasına çarptırıldı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri