Varmıdır Acaba Yürekli Bir Dostluk..

Eclipse

Kayıtlı Üye
Varmıdır acaba yürekten olacak gözlerden kalbe akacak bir dostluk.İyi günde kötü günde yanında olacak seni aşktan daha yüce bir duyguyla sevecek bir dost varmıdır.Ağlayan gözlerinin yaşlarını silip senin yüzünün gülmesini sağlayacak varmıdır bir dost.

Acılarını bir kenara bırakıp seninle gülmeyi başarabileceken kötü gününde yanında olup ellerinden tutarak düştüğün hayatın en karanlık noktasından seni tutup çıkaracak bir dost varmıdır.Gözlerinden senin için yaş dökecek bir dost varmıdır.

Her zaman verilen sözlerdir."Biz ebedi dostuz.İyi günde kötü günde daima senin yanındayım.Bir alo demen bir çağrı atman yeter."Ama hangimizin karşısına yürekten bir dost çıkmıştırki.Şahsen benim çıkmadı çıkacağınıda zannetmiyorum.

Belki bu benim hatam.Düşünüyorum ben dostlarımın en kötü günlerinde yanında olup onun derdine derman bulabilmişimmi.Yada en mutlu anında yanında olarak onun mutluluğunu paylaşabilmişimmi.Çok düşünüyorum bunu ama bir türlü cevap bulamıyorum.Kim bilir belki hata bendedir.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri