Buğra1
Kayıtlı Üye
Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, avukatları aracılığıyla taraftarlarımıza mesaj gönderdi. Başkanımız mesajında şu ifadeleri kullandı:
"Dün; Silivri`de, o soğuk havada, o uzun saatlerde, orada olarak bizlere destek veren, gücümüz olan, taraftarlarımıza teşekkür ederim.
Varlığınızı, desteğinizi, yanımızda olduğunuzu bir kez daha hissettirdiniz; oradaki varlığınızla anlatılmaz bir mutluluk yaşattınız...
Sesinizin ve varlığınızın bize güç verdiğini bile bile `Üşümesin, evlerine gitsinler; duruşmalar devam ediyor, Çağlayan`a gelirler` dedim.
Evet, şimdi bir de buradan duyurayım sesimi sizlere;
Aziz Başkan tezahüratlarınızı, sesinizi, bana verdiğiniz gücü özlediğimi;
Çağlayan`da yapılacak duruşmada, benimle, bizimle olmanızı beklediğimi
3 Temmuz`dan itibaren bizlere bir kez olsun yalnızlık hissettirmeyen; sesimiz, gücümüz, kılavuzumuz olan hepinize bir kez daha teşekkür ederim.
Varlığınız, yine gücümüz oldu.
Saygılarımla,
Aziz Yıldırım"
"Dün; Silivri`de, o soğuk havada, o uzun saatlerde, orada olarak bizlere destek veren, gücümüz olan, taraftarlarımıza teşekkür ederim.
Varlığınızı, desteğinizi, yanımızda olduğunuzu bir kez daha hissettirdiniz; oradaki varlığınızla anlatılmaz bir mutluluk yaşattınız...
Sesinizin ve varlığınızın bize güç verdiğini bile bile `Üşümesin, evlerine gitsinler; duruşmalar devam ediyor, Çağlayan`a gelirler` dedim.
Evet, şimdi bir de buradan duyurayım sesimi sizlere;
Aziz Başkan tezahüratlarınızı, sesinizi, bana verdiğiniz gücü özlediğimi;
Çağlayan`da yapılacak duruşmada, benimle, bizimle olmanızı beklediğimi
3 Temmuz`dan itibaren bizlere bir kez olsun yalnızlık hissettirmeyen; sesimiz, gücümüz, kılavuzumuz olan hepinize bir kez daha teşekkür ederim.
Varlığınız, yine gücümüz oldu.
Saygılarımla,
Aziz Yıldırım"