Van Gölündeki Akdamar Adası

` nazLı ..

Bayan Üye
Van Gölü'ndeki Akdamar Adası her mevsim farklı güzel..

Akdamar Adası'ndaki
virgs.gif
Vaspurakan Kralı 1. Gagik tarafından 915-921 yılları arasında yaptırılan kilisenin etrafındaki badem ağaçlarının çiçek açması ve yeşile bürünmesi
virgs.gif
adaya farklı bir güzellik kazandırdı.

Çiçek açan badem ağaçları
virgs.gif
Akdamar Anıt Müzesi
virgs.gif
yeşilin değişik tonları
virgs.gif
gölün maviliği ve tüm bunların karlı Artos Dağı ile bütünleşmesi güzel bir manzara oluşturdu.

Akdamar Adası'nın bu mevsimdeki güzelliğini bilen turistler de adaya gelmeye başladı.

0000013920.jpg

0000013922.jpg

0000013923.jpg

0000013924.jpg

0000013925.jpg

0000013926.jpg

0000013927.jpg

0000013928.jpg

0000013929.jpg

---> Van Gölündeki Akdamar Adası

güzel paylaşımın için teşekkür ederim...

bir gün seninle akdamar adasını gezdirmek isterim..gelirsen tabii..:)

Rica ederim canım :)

Neden olmasın canım kısmetse ben de Van'ı gezmeyi çok isterim mükemmel bi şehire benziyor :)

gel gel seni çok güzel yerlere götürürüm..
zannedersem manzara seviyorsun degil mi?:confused:
seninle van kalesinin tepesine(en yüksek yerine)çıkarız..çayımızo yudumlayarak düşlerformun dedikodusunu yaparızxDxD..nedersin planıma...;)

gel gel seni çok güzel yerlere götürürüm..
zannedersem manzara seviyorsun degil mi?:confused:
seninle van kalesinin tepesine(en yüksek yerine)çıkarız..çayımızo yudumlayarak düşlerformun dedikodusunu yaparızxDxD..nedersin planıma...;)
Manzara sevmez miyim hiç bayılırımmm :) Hem ben yayla çocuğuyum xD
Van kalesine mi oo harikaymış xD Çayla beraber hem de süper plan Valla İnşAllah bir gün kısmet olur canım :)

tarla kızı-yayla kızı vanklesine tek başlarına...:)güzel olur...ihşallah gelirsin..öptüm seni..Allaha emenet l...
selametle kal..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri